DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,318
▲%0.58
ALTIN
6484,00
▲%2.86
BIST-100
11345
▲%2.92
Ankara hava durumu10/15°
FacebookXInstagramYouTube

Antalyaspor'da Nasri Depremi

Antalyaspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında alınan Sandro ile sezon başında kadroya katılan Menez ve Samir Nasri takımdan ayrılıyor.

  • | Medya Spot

Fransız basını, Menez'in Meksika'ya transfer olacağını iddia ederken Nasri'nin sezonun ikinci yarısında Serie A'da oynaması bekleniyor.Samir Nasri bu sezon çıktığı 8 resmi maçta 2 gol attı, 1 de asist yaptı. Fransız futbolcu sakatlığı sebebiyle son haftalarda forma giymedi.

Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk'ün bırakma kararının ardından alınan yıldız futbolcular takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin Samuel Eto'o'nun menajeri Gardi İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor forması giyen bazı oyuncular için İtalya’dan teklifler olduğunu belirten George Gardi şöyle konuştu;

Bu karışık durumdan dolayı takımda bir çok oyuncu ile ayrılması gündeme geldi. Evet, bazı oyuncular için İtalya’dan birkaç teklif var. Bazılarının kabul edilmesi mümkün. Şahsen, Nasri’yi Inter’de görmek isterim, Icardi’nin arkasında. (Yenişafak)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz