DOLAR
49,947
▲%0.08
EURO
55,963
▲%0.1
ALTIN
6442,14
▼%-0.16
BIST-100
11165
▲%0.13
Ankara hava durumu8/15°
FacebookXInstagramYouTube

Avukatlar Serbest Bırakıldı

Denizli'de yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Baro Başkanı Ufuk Kök'ün de bulunduğu 12 avukat, ifadelerinin ardından özgürlüklerine kavuştu.

  • | Medya Spot

Denizli'de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök ve beraberindeki 11 avukat, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şüphelilere yönelik jandarma tarafından yürütülen işlemler dün itibarıyla tamamlandı.

Baro Başkanı ve diğer avukatlar E.E., V.S.B., M.O.A., O.S.O., Y.K., K.O., O.F.S., C.S., F.K., B.T. ve E.B., işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliyedeki savcılık sorguları sonrasında 12 avukat, herhangi bir adli kontrol uygulanmadan serbest bırakıldı.

Söz konusu avukatların “uyuşturucu madde kullandıkları ve temin ettikleri, bu maddeleri hem evlerinde hem de ofislerinde yakın çevreleriyle birlikte tükettikleri” iddia edilmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz