DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,358
▲%0.26
ALTIN
6645,99
▲%1.69
BIST-100
11460
▼%-0.16
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

Aziz Yıldırım 'dan 2 Bomba Daha!

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, bir grup basın mensubunu sarı lacivertli kulübün Topuk Yaylasın'daki tesislerinde ağırladı.

  • | Medya Spot


Topuk Yaylası yolculuğundaki sohbette başkan Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferine çok sevindiğini belirterek, "Arda keşke daha büyük bonservis bedellerine transfer olsaydı. 60 ya da 80 milyon Euro olsaydı. Türkiye için önemli bir transfer" ifadelerini kullandı.
 
Aziz Yıldırım, taraftara yeni transferlerin de müjdesini vererek, şampiyonlar ligi'nde gruplara kalınması halinde 2 üst düzey transferin yapılacağını belirtti.
 
Başkan Yıldırım, son transferlerden sonra taraftarın kulübe olan ilgisini anlattı ve loca fiyatlarına zam yaptıklarını söyledi. Yıldırım, "Localara zam yaptık. %10 ile %20 arası. Yaptığımız zamma rağmen, loca satışlarımız tamamlandı. Sırada bekleyip, yaptığımız zamdan daha fazla para teklif edenler var ama kabul edemiyoruz. Çünkü satışları gerçekleştirdik" diye konuştu..
 
Geçen sezon bu tarihte 11 bin kombine satıldığının altını çizen başkan yıldırım, bugün itibariyle 19 bin kombineye ulaştıklarını ve hedeflerinin 35 bin olduğunu söyledi.(Lig TV)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz