Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0150
EURO
44,5505
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.196,790
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ'YE SUİKAST İDDİANAMESİ HAZIR!
BAHÇELİ YE SUİKAST İDDİANAMESİ HAZIR!
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye suikast planladıkları iddialarıyla gündeme gelen Türk İntikam Teşkilatı/ Direniş Hareketi örgütüne yönelik operasyonda 5'i tutuklu 6 zanlı hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
 
24.3.2012 - 17:01

Cumhuriyet savcılığınca hazırlanan iddianame, Adana Özel Yetkili 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Soruşturma kapsamında 11 zanlı hakkında ise kovuşturmaya yer olmadığını karar verildi. Tutuklu sanıklar hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Yürütülen teknik ve fiziki takip işlemleri, arama, kriminal ekspertiz raporları doğrultusunda Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan 73 sayfalık iddianamede şüpheliler hakkında 'ürpertici' iddialara yer veriliyor. İddianamede, örgütün '2040–2050 yıllarında Türkler ile Kürtlerin nüfusunun eşit olacağı; bunun engellenmesi için Kürtlere yönelik topyekûn bir imha hareketinin başlatılması' amacıyla kurulduğu belirtiliyor. Terör örgütünün, "Devletin bütün kurumlarının devşirmeler (siyasetçiler) tarafından işgal edildiği, Türk kanı taşımayan bu devşirmelerin bir an önce tasfiye edilmeleri gerektiği" düşüncesiyle hareket ettiği anlatılırken, örgütün düşman nitelemesi ve çözümü şu sözlerle özetleniyor: "Türk devletini tehdit eden öncelikli düşmanlar Kürtler; ülkede yaşayan diğer azınlıklar, İslamcı akımlar, AKP'nin kurucu üyeleri ve vekillerinin ivedilikle imha edilmesi."

HABERİN AYRINTILARI AŞAĞIDAKİ LİNKTE...

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1263602&title=bahceliye-suikast-planlayan-orgut-kurtlere-yonelik-imha-plani-yapmis&haberSayfa=1



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İŞTE TÜRKİYE'YE SIĞINAN SURİYELİ SAYISI

"12ASKERİMİZ KAZARA ÖLMEDİ"

İŞTE ERDOĞAN'IN SIR KONUŞMASI!
»  "BOMBAYLA FÜZEYLE DEMOKRASİ GELMEZ"
»  FLAŞ.. 25 PKK'LI ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ!
»  SURİYE'DE MÜTHİŞ İDDİA!
»  ERGENEKON'A BAĞIŞA TERÖR SORUŞTURMASI!
»  KARAYILAN SANKİ SURİYE'NİN AVUKATI!
»  VAN'DA KORKUTAN DEPREM!
»  BAŞBAKAN İRAN YOLUNDA KONUŞTU!
»  ADANA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA
»  ERDOĞAN'DAN 800 SUBAYA KONFERANS!
»  CUDİ'DE BİR ŞEHİT DAHA,9 PKK'LI ÖLDÜRÜLD
»  TWİTTER'DE BÜYÜK KAPIŞMA
»  ANKARA-İSTANBUL YHT NE ZAMAN BİTİYOR?
»  HAYVANSEVERLER PARTİ KURUYOR!
»  BİTLİS VE SİİRT'TE ÇATIŞMA
»  CİHAN KIRMIZIGÜL 25 AY SONRA SERBEST!
»  İÇERİĞİ SIR GİBİ SAKLANAN TOPLANTI!
»  DİYARBAKIR HAVAALANI YAZ BOYUNCA KAPALI!
»  İNGİLTERE'DE TÜRK BAYRAĞINA YASAK!
»  4+4+4 GENEL KURUL'DA!
»  BALYOZ DAVASINDA ŞOK RAPOR!
»  ANKARA'DA İLGİNÇ RESEPSİYON!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.