Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6825
EURO
47,3997
IMKB
10.973,000
ALTIN
4.439,220
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ: "ZEHİR SAÇAN KONUŞMALARI DİNLEMEKTEN USANDIK"
BAHÇELİ:  ZEHİR SAÇAN KONUŞMALARI DİNLEMEKTEN USANDIK
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bursa İl Kongresi’ne katıldı.
 
2.8.2009 - 04:25

 Bahçeli, hükümetin Kürt açılımını eleştirmeye devam etti ve “Sözde aydın olarak her gün televizyonlarda demokratikleşme süreci adı altında Türkiye’nin bölünmesine katkı sağlayan, zehir saçan konuşmaları dinlemekten bu millet usanmıştır,” dedi. Demokratik açılım tartışmalarına taraf olanları da sert bir dille eleştiren MHP lideri, “Anlaşılıyor ki, demokratikleşmeyi sık sık tekrarlayanlar, Türkiye’de, kimlik ayrımcılığını körükleyen, etnik terörü cesaretlendiren tarihi bir hatayı işliyorlar veya bunlara yandaşlık yapıyorlardır,” diye konuştu.

Vaat ettikleriyle yaptıkları arasında bir uçurum bulunan bir iktidarın ülkeyi yönetmekte olduğunu savunan Bahçeli, AKP’nin yürüttüğü siyasetle, ülkedeki her türlü sosyal ve ekonomik sorunun üzerinin örtüldüğünü iddia etti.

“Türkiye’nin varolan meseleleri, gittikçe derinleşerek, Türk milletinin geleceğini ambargo altına almaktadır,” diyen Bahçeli, söz konusu durumu “AKP iktidarının eseri” olarak değerlendirdi.

SÖZDE AYDINLARIN ZEHİR SAÇAN KONUŞMALARI

Hükümetin “Kürt açılımına” da yüklenmeye devam eden Bahçeli, “Demokratikleşme süreci adı altında, ayrışmayı, bölünmeyi, parçalanmayı yeğleyen bir yaklaşımı bir arada düşünmek ve bunu sözde aydın olarak her gün televizyonlarda demokratikleşme süreci adı altında Türkiye’nin bölünmesine katkı sağlayan, zehir saçan konuşmaları dinlemekten bu millet usanmıştır,” diye konuştu.

DEMOKRATİKLEŞMEYİ DİLE GETİRENLER ETNİK TERÖRÜ CESARETLENDİRİYOR

“Anlaşılıyor ki, demokratikleşmeyi sık sık tekrarlayanlar, Türkiye’de, kimlik ayrımcılığını körükleyen, etnik terörü cesaretlendiren tarihi bir hatayı işliyorlar veya bunlara yandaşlık yapıyorlardır. Gerçek demokratları sindirip, demokratikleşme süreci adı altında, Türkiye’yi bölmeye çalışan gafil ve ihanet sahiplerini daha da fazla cesaretlendirmekten başka bir ifade olarak kabulü mümkün değildir. O sebepten dolayı, demokrasiyle demokratikleşme arasında çok ince bir çizgi üzerinde, Türkiye’ye oynanan oyunu, kurulan tuzağı, hep beraber görmek mecburiyetindeyiz.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"AKP REJİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR!"

CHP'DEN 'ROJ TV' AÇILIMI

CHP'DEN KÜRT AÇILIMINA ŞARTLI DESTEK
»  DTP'Yİ BÖLEN MESAJ
»  CHP'DE SARIGÜL İSTİFALARI
»  SARIGÜL'DEN KÜRT SORUNUNU ÇÖZME SÖZÜ!
»  CİNDORUK: MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ İPTAL EDEBİLİR
»  "HÜKÜMET ÇİFTÇİYE HAYAL SATIYOR"
»  ÜZMEZ'E REKOR CEZA İSTEMİ
»  CHP'NİN MECLİS BAŞKAN ADAYI KÖKSAL TOPTAN!
»  YENİ SOL PARTİ GELİYOR!
»  ANAVATAN'DA TASFİYE BAŞLADI
»  BAYKAL'DAN ERDOĞAN'A YALANCI ÇOBAN BENZETMESİ!
»  BAHÇELİ'YE DOĞUYU TERK ETTİNİZ 'ÇEKİL ARTIK' ÇAĞRISI
»  SAĞDA BİRLEŞMEDE SON KARAR
»  MHP'Lİ OSMAN DURMUŞ'TAN ŞOK SÖZLER!
»  "KRİZ TEĞET DEĞİL, DAMARDAN GİRİYOR"
»  ÖCALAN'IN YOL HARİTASINA BİR TEPKİ DE CHP'DEN
»  MHP KONGRESİ İÇİN GÖZLER YARGIDA
»  BAŞBAKAN İÇERDE KONUŞUYOR DIŞARDA SUSUYOR
»  MHP TEKİRDAĞ KONGRESİ'NDE KAVGA :4 YARALI
»  MHP'DEN ÖCALAN'IN YOL HARİTASINA SERT TEPKİ
»  ŞENER, PARTİSİNE BÖYLE PARA TOPLUYOR!
»  CİNDORUK:"HERKES BAĞIRIYOR SİZ SAKİN OLUN"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.