Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2593
EURO
44,6182
IMKB
9.020,000
ALTIN
4.181,330
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAKAN ŞAHİN'DEN "KAZI" AÇIKLAMASI
BAKAN ŞAHİN DEN  KAZI  AÇIKLAMASI
 
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin Ergenekon soruşturmasıyla ilgili yapılan kazı çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.
 
9.1.2009 - 20:55
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon soruşturmasıyla ilgili olarak ''Bu soruşturma bağlamında bu kazılarla ilgili açıklama yapacaksa ilgili kurum ve yetkilileri yapar. Çünkü konu tamamen yargıyla ilgili konu'' dedi.

Manisa Valiliğini ziyaret eden Bakan Şahin, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yapılan kazılarda ele geçirilenlerle ilgili soru üzerine Bakan Şahin, ajanstan geçen haberlerin gün boyu kendisine iletildiğini belirtti.

''Gelişmelerle ilgili bilgi sahibiyim'' diyen Bakan Şahin, bunların soruşturma sonucu ulaşılan bilgiler olduğunu kaydetti.

Şahin, ''Bu soruşturma bağlamında bu kazılarla ilgili açıklama yapacaksa ilgili kurum ve yetkilileri yapar. Çünkü konu tamamen yargıyla ilgili. Bir siyasi olarak yargıya intikal etmiş bir konuyla ilgili açıklama, prensip olarak yapmıyorum'' diye konuştu.

Konuyla ilgili gerekirse emniyet ve savcılık yetkililerinin açıklama yapabileceğini ama kendisinin pozitif veya negatif herhangi bir değerlendirmede bulunmayacağını bildiren Şahin, ''Ben de sizler gibi gelişmeleri takip ediyorum'' dedi.

Şahin, Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu belirterek, ''Her şey kurallara uygun yapılmalıdır. Kural dışılık varsa kural dışılıkla ilgili yapılması gerekenleri yapacak merciler de bellidir. Görevlerini yapan her kuruma, her kişiye yardımcı olmamız gerekir'' diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

ATALAY: "ŞU ANA KADAR KAZILARDAN BİR ŞEY ÇIKMADI"

SAVCI ÖZ'E TAM ZIRHLI MAKAM ARACI
»  ERENEKON 1 NUMARASININ TARİFİNDEKİ HATA!
»  İŞTE İLK SIZAN SUÇLAMALAR!
»  DALAN'IN KASASINDAN 5 RUHSATLI TABANCA 2 BİN MERMİ ÇIKTI
»  BAKAN ÇİÇEK'İN SARIZEYBEK'TEN İLGİNÇ İSTEĞİ
»  İSTANBUL'UN AKP'Yİ ŞOK EDEN DEĞİŞİMİ
»  ERMENİ ÖZÜRCÜLERİNE SORUŞTURMA
»  EMİNE ERDOĞANI REDDETTİ
»  ANKARA DELİK DEŞİK
»  "HÜKÜMET KORKU İMPARATORLUĞU KURMAK İSTİYOR"
»  YARGITAY ÜYELERİNDEN KANADOĞLU'NA ZİYARET
»  ERDOĞAN, GAZZE İÇİN 40 TL BAĞIŞLADI
»  DANIŞTAY SALDIRISI SİLAHI DAVASI DA ERGENEKON YOLCUSU
»  AKP VE CHP'NİN DEMOKRASİ KAVGASINDA 2. RAUNT
»  SİLAHLAR TEŞHİR EDİLMEYECEK
»  ERMENİLER'E ÖZÜR'E DAVA
»  AKP'YE İSTANBUL ŞOKU
»  ZAPATERO'NUN EŞİ EMİNE ERDOĞAN'I REDDETTİ
»  "ÜŞÜYORUM" ŞİKAYETİNE EMNİYET'TEN FOTOĞRAFLI YANIT
»  CHP: "AKP, NAZIM'I İZMİR'DE SEÇİM MALZEMESİ YAPTI"
»  ERGENEKON'UN KİLİT ADAMI YARBAY FİRAR DA
»  GÖLBAŞI'NDA 2 LAV SİLAHI VE TNT KALIPLARI BULUNDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.