DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,312
▲%0.57
ALTIN
6340,87
▲%0.59
BIST-100
11024
▼%0
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

BANKANIN PARA DOLU ÇUVALINA KAP-KAÇ!

İzmir'de bir bankanın para transferi sırasında, güvenlik görevlisinin elindeki para torbasını kapan kişi, kendisini bekleyen motosikletli bir kişiyle olay yerinden kaçtı

  • | Medya Spot

Şehit Fethibey Bulvarı ile Gazi Bulvarı’nın kesiştiği alanda bulunan bir bankanın merkez binasına, şubelerden zırhlı araçlarla taşınan paraların indirilişi sırasında, başında bere bulunan bir kişi, güvenlik görevlisi H.A’nın elindeki para torbasını kaptı. Kaçan kişi, yakın bölgede kendisini motosikletle bekleyen bir kişinin arkasına binerek olay yerinden uzaklaştı.
Kaçan iki kişiyi kovalayan banka güvenlik görevlileri, motosikletin uzaklaşması üzerine durumu polise bildirdi. Asayiş ekiplerince olay yeri ve çevresinde motosikletlilere yönelik çalışma yapılırken, iki zanlı bulunamadı.
Olay sırasında H.A’nın elinde iki para torbası bulunduğu, kapkaç zanlısının, içerisinde 150 bin lira civarında para bulunan bir torbayı aldığı, diğer torbada ise yüklü miktarda döviz bulunduğu belirtildi.
Polis ekiplerinin çevredeki banka ve iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldığı bildirildi(POSTA)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz