DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6637,56
▲%1.56
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

BANLİYÖ TRENİNDE DEHŞET!

Tren istasyona yaklaşırken öyle bir şey yaşandı ki yüzü gözü dağılan trendeki İrem ölümden döndü!

  • | Medya Spot

İSTANBUL’DA Sirkeci Halkalı arasında sefer yapan banliyö trenine binen İrem Kadaklı kendini bilmez kişilerin kurbanı oldu.

Evine gitmek için bindiği tren Yeşilköy İstasyonu’na yaklaştığı sırada bir anda kimliği belirsiz birkaç çocuk trene ellerindeki taşları attı. Trenin camları bir anda kırılırken, taş hiçbir şeyden habersiz seyahat eden İrem’in yüzüne isabet etti. Genç kız aldığı darbe nedeniyle bir anda kanlar içinde kaldı.

Trende karmaşa yaşanırken görevliler hemen ambülans çağırdı. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılan İrem Kadaklı’nın burnunun kırıldığı anlaşıldı. Genç kız acil olarak ameliyat edildi. Trene taş atan çocuklar ise kayıplara karıştı. Polis şimdi hareket halindeki trene taş atan çocukları arıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz