DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,476
▲%0.47
ALTIN
6652,04
▲%1.78
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

BAYKAL'DAN ÖNDER SAVX'A FANTEZİ YANITI!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kurultay çağrısına “Kurultay fantezilerine gerek yok” yorumunu yapan Genel Sekreter Önder Sav'ı kastederek, “Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar” dedi.

  • | Medya Spot

Baykal, memleketi Antalya'nın Alanya İlçesi’nde partili Raif Karagöz'ün kızının düğününe katılmak için bugün saat 15.40'te Antalya’ya geldi. Havalimanında, CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Özer Ülken, eski il başkanı Ömer Melli ve bazı partililer tarafından karşılanan Deniz Baykal, VIP Salonu'nda partili başkanlarla 1 saat basına kapalı toplantı yaptı.
VIP Salonu'ndan çıktıktan sonra, yaptığı ‘kurultay çağrısı’ ve Genel Sekreter Öder Sav’ın “Kurultay fantezilerine gerek yok” şeklindeki beyanatı sorulan Deniz

Baykal, şunları söyledi:“Ben söylenmesi gerektiğine inandığım her şeyi parti sorumluluğu duygusu içinde ifade ettim. Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar. Ona bir katkı yapmak niyetinde değilim. Söylenmesi gereken her şeyi söyledim. Benim sözlerimi dikkatli okurlarsa her şey içinde var.”18 eylül 2010

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz