Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAYKAL, KURMAYLARINA, "KAVGA ETMEYİN" UYARISI
BAYKAL, KURMAYLARINA,  KAVGA ETMEYİN  UYARISI
 
CHP’de Eşref Erdem-Önder Sav kavgasına Genel Başkan Deniz Baykal son verdi. Parti içinde söz sahibi olmak için Kurultayda birbirlerine karşı mücadele veren iki ismi PM toplantısında uyaran Baykal, “Bu anlamsız kavgaya son verin” dedi.
 
26.11.2005 - 16:09
CHP’nin, sonucu merakla beklenen Parti Meclisi(PM) toplantısı dün gerçekleşti. Uzun süredir devam eden ve geçtiğimiz haftaki Kurultay’da günyüzüne çıkan Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem ile Genel Sekreter Önde Sav arasındaki çekişmeye dün Deniz Baykal müdahale etti. Sabah saatlerinde iki ismi de arayarak, “MYK oylamasında kimse kimseyi çizmeyecek. Böyle bir şey olursa kimseyle çalışmam” mesajı verdi. Bu görüşmeden sonra Erdem ve Sav, kendisine yakın PM üyelerini arayarak, seçimlerde çizik yoluna gidilmemesini istedi. TOPLANTIDA DA UYARDI Partinin iki kilit ismini bizzat uyaran Baykal, aynı uyarıyı PM toplantısında da yaptı. MYK seçimleri öncesinde listeyi açıklayan ve sadece Bursa Milletvekili Kemal Demirel’i alarak eski listeyi devam ettiren Baykal, kimsenin çizik yoluna gitmemesi için uyarıda bulundu. İsim vermeden Eşref Erdem ve Önder Sav’a gözdağında bulunan Baykal, “Bu anlamsız kavgayı artık bitirin. İki isimle da birlikte çalışmak istiyorum. Genel Sekreter ve Genel Başkan Yardımcım değişsin istemiyorum. Bu yüzden herkes üzerine düşeni yapsın” diye konuştu. Baykal’ın bu uyarısı, MYK seçimlerinde işe yaradı ve her iki isim de MYK listesine girebildiler.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BİNALİ YILDIRIM:"CİA UÇAĞI TEKNİK YARDIM İSTEDİ"!!!

"İSLAMA VE MÜSLÜMANLARA YÖNELEN TEPKİ HAKSIZ"

"VEKİLLERİN WEB SİTESİ ÇÖKMEDİ, 'GEÇİCİ' DURDURULDU"
»  BAŞKENT'TE EĞİTİM SEN MİTİNGİ GERGİNLİĞİ
»  "EVET, CİA UÇAĞI TÜRKİYE'YE GELDİ"!
»  TÜRBAN TELEVOLESİ!!!
»  CHP'Lİ VEKİL ROJ TV'YE DEMEÇ VERDİ!!!
»  REKTÖR AŞKIN'IN HALİ PERİŞAN
»  ASKER KAÇAĞI ŞERAFETTİN NİNE ASKERDE
»  GENELKURMAY MİTLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
»  YAPI KREDİ'DEN 2.5 MİLYAR YTL ZARAR
»  AKPM'DEN, ÖCALAN'IN YENİDEN YARGILANMASI ÖNERİSİNE RET
»  ÖĞRETMENLERLE POLİSLER BİRBİRİNE GİRDİ
»  TEKİRDAĞ'DA LPG FACİASI
»  ŞİRKET İFLAS ETTİ, VEKİLERİN WEB SİTESİ ÇÖKTÜ
»  SEZER, SUUDİ ARABİSTAN'A NEDEN GİTMİYOR?
»  ZANA'LARIN PARTİSİNDEN 'ROJ TV'Yİ KAPATMAYIN' TALEBİ
»  GÜVENLİK ZİRVESİ'NDEN 'SORUMLULUK' ÇAĞRISI ÇIKTI
»  TAVUK'A KUŞ GRİBİNDEN SONRA ŞİMDİ DE BALIK DABRESİ
»  KIBRIS'TA TARİHİ 'HODRİ MEYDAN'
»  DAİRELERDE ARTIK TADİLAT ZOR
»  TERÖR ZİRVESİ TOPLANIYOR
»  İSTANBUL'U KANA BULAYACAK 19 PKK'LI YAKALANDI
»  ÇİÇEK: "AKSAKLIKLARIN HEPSİNİN FATURASINI YARGI ÖDÜYOR"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.