Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7804
EURO
43,5063
IMKB
9.702,000
ALTIN
3.962,660
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAZI POLİS OKULLARI KAPATILACAK
BAZI POLİS OKULLARI KAPATILACAK
 
EMNİYET Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bulunan 7 adet PMYO’yu kapatma kararı aldı.
 
8.7.2012 - 20:29

Gerekçe olarak da hem bu okullarda ders verecek öğretim görevlisi eksikliğini hem de PMYO’ların standartların altında kalmasını gösterdi. Edinilen bilgilere göre; Emniyet’in kullanmadığı 7 bina önünüzdeki günlerde imzalanacak protokol karşılığında Adalet Bakanlığı’na devredilecek. Adalet Bakanlığı da bunun karşılığında Emniyete 500 ile bin kişi kapasiteli iki adet PMYO inşa edecek.

Açık cezaevi olabilir

Adalet Bakanlığı da alacağı 7 binayı ya açık ceza evi olarak kullanacak, ya da buralarda infaz koruma memuru yetiştirecek. İçişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre; Adalet Bakanlığı ile yapılan protokolde sona gelindi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Eğitim Daire Başkanlığı’nın demirbaş listesini hazırlamasının ardından protokol imzalanarak bütün binalar Adalet Bakanlığı’na devredilecek.

Yeni PMYO yapılacak

Küçük şehirlerde bulunan PMYO’lardan memnun olmadıklarını belirten yetkililer buralarda özellikle öğretim görevlisi noktasında ciddi sıkıntılar çektiklerine dikkat çekiyor. Bundan dolayı öğrencilere yeterli düzeyde eğitim veremedikleri aktaran uzmanlar, bunun önüne geçilmesi içinde yeni merkezlerin üniversitesi bulunan ya da ulaşım sorun olmayan şehirlere kaydırma kararı aldıklarını dile getirdi. Ayrıca EGM, bazı şehirlere de PMYO inşa edecek. Yeni binalar 500 ve bin kişinin altında olmayacak. Yeni polis adaylarının çevreyle sıcak bir iletişim ağı kurması için her türlü imkânlar seferber edilecek.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VEYSEL BEY, ERGENE'NİN HALİ NE BÖYLE?

GÜNEYDOĞU GAZİSİNİN BÜYÜK DRAMI!

BEKİR BOZDAĞ, CHP'YE ÇATTI!
»  MECLİS'TE BANKO MEMURLARINA ÖZEL KIYAFET
»  KILIÇDAROĞLU'NA ALTIN KEMER!
»  BAYDEMİR, AZ DAHA BOĞULUYORDU!
»  TUNCELİ'DE ÇATIŞMA!
»  KİRACILARA KÖTÜ HABER!
»  "TÜRKİYE'DE PAŞA YASASI VAR"
»  SAĞLIKTA BÜYÜK VURGUN!
»  BAKAN'DAN, KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA
»  CAN KAYBI, MİNİMİZE İMİŞ!
»  FLAŞ.. ÖSYM'DEN KOPYA AÇIKLAMASI!
»  DİYARBAKIR'DAFACİA SON ANDA ÖNLENDİ!
»  KPSS'DE 'YUH ARTIK' DEDİRTEN UYGULAMALAR
»  CANLI YAYINDA MİLLETVEKİLİ SİLAH ÇEKTİ!
»  TERÖRİST CENAZESİNDE GERGİNLİK!
»  FRANSIZ KANALINA SURİYE AÇIKLAMASI
»  HAİNLER BU KEZ TRENE SALDIRDI!
»  SHENGEN'Lİ TÜRK TURİSTLERE ŞOK!
»  BDP'Lİ VEKİLE TAHLİYE ÇIKMADI!
»  VUR EMRİNİ VEREN TESBİT EDİLDİ!
»  'HER ÜNİVERSİTEYE MABET'
»  KPSS HEYECANI BAŞLADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.