Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2169
EURO
45,2700
IMKB
9.312,000
ALTIN
4.328,410
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAŞBAKANIN MİTİNG DÜZENLEDİĞİ GÜN TATİL OLSUN
BAŞBAKANIN MİTİNG DÜZENLEDİĞİ GÜN TATİL OLSUN
 
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Meclis Başkanlığı’na verdiği kanun teklifinde, “Başbakanın miting düzenlediği illerde, seçim mitingi düzenlediği gün ile yılbaşı gününün resmi tatil olması”nı istedi.
 
13.3.2009 - 07:46
Uzunırmak, Meclis Başkanlığı’na sunduğu 2429 Sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkındaki Kanun teklifinin gerekçesinde, 2009 yerel seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ın seçim mitingi yaptığı illerde, kamu görevlilerinin bu mitinge katılması yönünde, ilgili il valiliklerince bir yazı ya da sözlü olarak uyarıldığı iddialarının ağırlık kazandığını bildirdi.

Teklifin gerekçesinde "İlgili il valiliğinin yazısı ya da sözlü uyarısına rağmen Başbakan'ın mitinglerine katılmayan memurların amirlerince tehdit edildiği ya da farklı konular bahane edilerek haklarında soruşturma açıldığı iddiaları kamuoyunda sık sık dile getirilmektedir.

Kamu görevi yapan ve tarafsızlık ilkesine uymak zorunda olan kamu çalışanlarının yaşadığı bu sıkıntının giderilmesi önem arz etmektedir. Bu teklifle Başbakan'ın düzenlediği mitinge katılan memurların herhangi bir soruşturmaya maruz kalmamaları için Başbakan'ın miting düzenlediği illerde görev yapan kamu personelinin mitingin olduğu günle sınırlı olmak üzere izinli sayılması amaçlanmıştır" denildi.

Uzunırmak’ın teklifine göre, Başbakanın miting düzenlediği illerde resmi daire ve kuruluşlar, seçim mitinginin düzenlediği gün tatil edilecek. Teklif ayrıca yılbaşı gününün de resmi tatil olması öngörülüyor. (ANKA)
(EG/BÜN)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÜRTÇE, İKİNCİ RESMİ DİL OLUYOR İDDİASI

ERDOĞAN, NİĞDE'DE MHPYE YÜKLENDİ

TÜBİTAK'TAN ÖZÜR SAYISI
»  YARALIYA YARDIMA KOŞTU KIZI OLDUĞUNU GÖRDÜ
»  İŞTE İNTERNET DÜŞMANI 12 ÜLKE
»  TÜBİTAK: HAFTA SONU DARBESİNİ ENGELLEDİK
»  TÜZMEN'E KESERLİ PROTESTO
»  BAKAN ŞAHİN'DEN BAŞBUĞ'A ZİYARET
»  ARAÇ MUAYENESİNDE RANDEVU SİSTEMİ
»  "İKTİDAR YİĞİDİ KURU SOĞANA MUHTAÇ ETTİ"
»  SERVİS MİNİBÜSÜ DURAĞA DALDI
»  GÖKÇEK'TEN ZOR SAVUNMA
»  DOKUNMATİK EKRAN PC İSTERMİSİNİZ?
»  KENAN EVREN, DİMDİK AYAKTA!
»  İŞTE DÜŞEN THY UÇAĞINDA PİLOTLARIN KONUŞMALARI
»  UNAKITAN, ONE MİNUTE'YE ÇOK KIZDI
»  "100 BİN İŞÇİYİ KİMİN MÜSAADESİYLE ALACAKSIN?"
»  KIRKLARELİ'NDE GIDA YARDIMI İZDİHAMI
»  İŞTE DÜNYANIN EN ZENGİNİ
»  'ŞENER'İN ADAMI' DİYE KOLTUĞU GİTTİ
»  OSMANLI'NIN PASİFİKTEKİ TORUNLARINA EL UZATTIK !
»  ESKİ VEKİLDEN ESKİ PAŞALAR İÇİN SUÇ DUYURUSU
»  TOROSLARI AŞMAK 20 DAKİKAYA İNİYOR
»  BAKAN TÜZMEN'E KESERLİ PROTESTO!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.