Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8042
EURO
44,0024
IMKB
9.477,000
ALTIN
4.123,910
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bakan Bozdağ,O Fetvayı Savundu!
Bakan Bozdağ,O Fetvayı Savundu!
 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyanet'in fetvası için "Paralel Devlet Yapılanması ve dinden/dindardan rahatsız zavallılar, şimdi de Diyanet'e itibar suikastı yapıyorlar” ifadeleri ile değerlendirdi.
 
9.1.2016 - 12:56

ANKARA (ANKA) – Adalet Bakanı Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı adına fetva veren Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu’nun ‘baba-kız' soru ve fetvasına yönelik tartışmayı sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan değerlendirdi.
Bozdağ, Diyanet'e sahip çıkarak, “Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileri ile beraber dinden/dindardan rahatsız zavallılar, şimdi de Diyanet'e itibar suikast yapıyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı, İslam’ın doğru öğretilmesi/öğrenilmesi, doğru anlatılması/anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarındandır” dedi.
İslam’ın doğru öğretilmesinden, öğrenilmesinden, doğru anlatılmasından, anlaşılmasından ve doğru yaşanmasından rahatsız olanların daima Diyanet'e karşı olduğunu belirten Bozdağ, “İslam'dan/Müslüman'dan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında olanlar, bundan sonra da Diyanet'ten rahatsız olmaya devam edecektir. Diyanet; İslam’ın, Müslümanın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır; ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Mağdur Öğrenciye Şok Ceza!

2 Sandıklı Başkanlık Dayatması!

Mehmet Görmez,NTV'ye Çıkmaktan Vazgeçti
»  AKP'li 4Vekil Kaza Geçirdi
»  58 PKK'lı Kaçarken Yakalandı
»  Diyanetten Akıllara Ziyan Yorum!
»  Erdoğan'dan Başika Değerlendirmesi!
»  ''Ani Romanları Seviyordunuz? ''
»  Mehmetçik,Başika’da 17 IŞİD'liyi Öldürdü
»  ''Bence Yeni Anayasa Çıkar''!
»  Bin Euro'ya Bedelli Askerlik!
»  MHP'de Muhalifler Anlaştı!
»  Mehmet Görmez'e Suç Duyurusu!
»  ''Yolsuzluk Endeksinde Kötü Durumdayız''
»  TSK Üniversite Kuruyor
»  AB'den Türkiye'ye 'göçmen' eleştirisi
»  MHP'de Flaş Gelişme!
»  Ahmet Hakan Köşesini Bıraktı
»  Akdoğan'ın 4'üncü Çocuk Sevinci
»  Barzani'den Dünyaya Uyarı!
»  Mustafa Balbay'ın Acı Günü!
»  Ayaş Belediye Başkanı Neden İhraçEdildi?
»  AKP, Kurucusunu İhrac Ediyor!
»  Cumhuriyet'ten Şok Ayrılık
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.