DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,371
▲%0.28
ALTIN
6618,48
▲%1.27
BIST-100
11333
▼%-1.26
Ankara hava durumu8/11°
FacebookXInstagramYouTube

Başkan Böcek’ten Aylar Sonra İlk Görüntü

Corona virüsü tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı.

  • | Medya Spot

Hastane odasında Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek, 17 Ağustos’ta corona virüsü nedeniyle tedaviye alındı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül’de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım’da normal servise çıkarıldı. Başkan Böcek’in kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz