DOLAR
49,997
▲%0.05
EURO
55,950
▼%-0.04
ALTIN
6311,51
▼%-0.44
BIST-100
11024
▲%0.56
Ankara hava durumu11/17°
FacebookXInstagramYouTube

Bekçi Sokak Ortasında Köpeği Vurdu

İsanbul, Sultançiftliği'nde bekçi sokak ortasında bir köpeği vurarak ağır yaraladı. Olaya tanıklık eden ve bekçiden şikâyetçi olan bir mahalle sakini ifadesinde, “Köpek kimseye zarar vermiyordu. Havlamadı, saldırmadı. Bekçiye ‘sen ne yapıyorsun?’ dedim. ‘Sana ne lan…’ dedi ve beni de tehdit etti" dedi.

  • | Medya Spot


İstanbul’da Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bekçi sokak ortasında bir köpeği vurarak ağır yaraladı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre olay 18 Mart pazartesi günü gece saatlerinde Sultançifliği Mahallesi’nde yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bir bekçi sokakta yürüyen köpeği silahla vurdu. Ağır yaralanan köpek yaklaşık bir saat yerde bekledi.

Olaya tanık olan bir kadın ise bekçiden şikâyetçi oldu.

Şikayet için karakola götürülen kadın “polis ve bekçiler sahur yaptığı için yaklaşık bir saat” bekletildi.

Köpeği vuran bekçinin yanında ifade veren kadın, “Bekçi köpeği vurunca şok olduk. Köpek kimseye zarar vermiyordu. Havlamadı, saldırmadı. Bekçiye ‘sen ne yapıyorsun?’ dedim. ‘Sana ne lan…’ dedi ve beni de tehdit etti. Silah hâlâ elindeydi ve eli titriyordu. Bir anda olay yerine bir sürü bekçi ve polis geldi. Köpeği vuran bekçi ise ortadan kayboldu. Bekçiden şikâyetçiyim” dedi. /KISADALGA

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz