DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,276
▲%0.11
ALTIN
6651,91
▲%1.78
BIST-100
11473
▼%-0.04
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

Beklenmeyen Diyalog Ayrılık Getirdi

Galatasaray'da şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. 3 kupalı Hamzaoğlu'nun başkan Dursun Özbek ile yaşadığı gergin diyalog, beklenmeyen ayrılığı getirdi.

  • | Medya Spot

Dursun Özbek, "Yönetimin önüne geçen açıklamalar yapıyorsun" dedi. Hamzaoğlu, "Benim tarzım bu; doğru bildiğimi söylerim" karşılığını verince restleşme yaşandı ve ayrılık geldi.

Ve Galatasaray'da beklenen ama zamanlaması herkes için sürpriz olan gelişme yaşandı. Hamza Hamzaoğlu ile sarı kırmızılı kulübün yolları ayrıldı.

Spor kamuoyunu hayrete düşüren gelişmenin perde arkasını birlikte aralayalım...

Galatasasaray'a 4. yıldızı ve 3 kupayı kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile Dursun Özbek yönetiminin yıldızı aslında başından beri pek barışmadı.

İŞBECER, NARMAN VE ÜÇER 2 AYDIR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYORDU
Hatta olay o noktaya geldi ki, 3 yönetici (Fatih İşbecer, Alper Narman, Selim Arda Üçer) Hamzaoğlu'nun gönderilmesini 2 aydır sık sık yönetimde dile getiriyorlardı.

Benfica yenilgisi sonrasında Hamzaoğlu'nu ilk 11'i sürekli değiştirmesi konusundaki rahatsızlık "2 maç üst üste aynı kadroyla çıkamıyoruz. Bu bizce çok zararlı" sözleriyle iletildi.

Ancak hemen ardından Rizespor maçına Galatasaray'ın yine farklı ilk 11 ve tartışılan diziliş ile çıkması yöneticiler adanı bardağı taşıran damla oldu.

4-3'lük mağlubiyet sonrası ilk toplantıda 3 yöneticiye başkaları da destek verdi ve, "Hamzaoğlu başarısızdır, gitmeli" görüşü ortaya atıldı.

Bir grup yönetici ise, "Bizi yine şampiyon yapabilir. Zorlu fikstür öncesi o gider, kötü sonuçlar gelirse tepki olur" uyarısı yaptı. Ve kritik maçların beklenmesi kararlaştırıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz