DOLAR
49,969
▲%0.05
EURO
56,012
▲%0.45
ALTIN
6357,26
▲%2.16
BIST-100
10962
▲%1.88
Ankara hava durumu10/18°
FacebookXInstagramYouTube

Birlik Maçının Galibi Trabzonspor

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu maçı ilk maçında İsviçre ekibi Basel'i 1-0 yendi. Deprem felaketinin ardından Türkiye'de oynanan ilk resmi karşılaşmayı Süper Lig kulüplerinin başkanları birlikte izlerken, farklı takım taraftarları da tribünlerde bordo-mavili ekibe destek verdi.

  • | Medya Spot

 
Trabzonsporlu oyuncular, karşılaşma öncesi ısınmaya üzerinde depremde etkilenen şehirler ve plaka kodunun olduğu siyah tişört, maça da siyah formayla çıktı.

Baselli oyuncu Zeki Amdouni de sahaya "Geçmiş olsun Türkiye'm" yazılı tişörtle çıktı. Maç öncesi UEFA, Türkçe ve Arapça olarak "Yanınızdayız" yazılı pankartı saha kenarına kondu.

Trabzonspor taraftarları karşılaşma öncesinde depremzede çocuklar için oyuncak organizasyonu düzenledi.


 BİLET GELİRİ DEPREMZEDELERE

Soğuk ve zaman zaman kentteki kar yağışlı havaya rağmen taraftarlar, karşılaşmaya ilgi gösterdi. 32 bin dolayında bilet satıldı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada protokol ve basın tribünlerindekiler de karşılaşmayı depremzedelere bağış yaparak izledi.

Az sayıda Basel taraftarı ise kendilerine ayrılan tribünden karşılaşmayı takip ederek takımlarını destekledi.

Maç öncesi Türkiye ve Suriye'de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz