DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/17°
FacebookXInstagramYouTube

Bursa Olay Gazetesi Kapanıyor!

Bünyesinde Olay Gazetesi, Olay Televizyonu, OLAY FM ve olay.com.tr ile magazin ve kültür dergilerini barındıran Olay Medya, 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle kapanıyor. Kapanma kararının Olay Medya Kurucusu ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar tarafından verildiği belirtiliyor.

  • | Medya Spot

 

İddialara göre, Cavit Çağlar, İstanbul'da Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ile Yayın Kurulu Başkanları Engin Özpınar ve İsmail Öztat'ın katıldığı bir toplantı yaptı.

Toplantıda mevcut ekonomik ortamda medyanın içinde bulunduğu durum ele alındı. Çağlar, toplantıda Olay Medya'yı birlikte kurduğu üst düzey yöneticilerine kapatma kararını iletti.

Çağlar'ın gelinen noktadan dolayı son derece üzgün olduğu, ancak "Maaş ödeyemeyen patron olmaktansa kapatırım" dediği iddia edildi.

 1987'DE KURULMUŞTU

Olay gazetesi, 26 Ekim 1987 tarihinde kuruldu. "Türkiye'nin en büyük şehir gazetesi" sloganıyla yayın yapıyordu. 90'lı yıllarda OLAY FM ve Olay TV'nin de açılmasıyla medya grubuna dönüştü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz