Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8620
EURO
46,9765
IMKB
10.276,000
ALTIN
4.274,340
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP’den Jet Soruşturma
CHP’den Jet Soruşturma
 
CHP Manavgat'taki Rüşvet iddialarına Soruşturma başlattı
 
5.7.2025 - 08:22

Antalya'da Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Manavgat Belediyesi'ne yönelik "yolsuzluk" soruştuması başlatıldı. Soruşturma kapsamında belediyeye düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Operasyon esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter'in makam odasındaki aramada, baklava kurusu içinde 110 bin euro bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL: DERHAL 2 MUHAKKİK GÖREVLENDİRİLMİŞTİR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.


Konuyla ilgili partimiz içinde 2 muhakkikin görevlendirildiğini belirten Özel, "Tutumumuz nettir. Cumhuriyet Halk Partisi; suça bulaşan Bakanlarını, ayakkabı kutularında milyonları istifleyen yakınlarını koruyanların siyasetini reddetmektedir. Somut delillere dayalı olarak, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa Partimizde barınması mümkün olmayacağı gibi en ağır şekilde cezalandırılmasının da takipçisi oluruz" ifadelerini kullandı.

Özel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Antalya Manavgat Belediyemize yönelik soruşturmaya ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntülerle ilgili partimiz içinde derhal 2 muhakkik görevlendirilmiştir. İncelemeler sonucunda; Cumhuriyet Halk Partisi’nin temiz, sosyal belediyecilik anlayışını zedeleyen herhangi bir olumsuzluğa en tavizsiz şekilde yaklaşılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Tutumumuz nettir. Cumhuriyet Halk Partisi; suça bulaşan Bakanlarını, ayakkabı kutularında milyonları istifleyen yakınlarını koruyanların siyasetini reddetmektedir. Somut delillere dayalı olarak, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa Partimizde barınması mümkün olmayacağı gibi en ağır şekilde cezalandırılmasının da takipçisi oluruz. Ancak hatırlatmak isterim ki; Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımız hakkında tam 107 gündür; 1 kuruş yolsuzluk bulunamamışken, hiçbir delil ortaya konulamamışken, yürüttüğümüz onur mücadelesinin Manavgat’taki bir görüntüyle lekelenmesine izin vermeyiz. Konu tüm yönleriyle tetkik edilecek en kısa zamanda kamuoyu bilgilendirilecektir. Talebimiz, İzmir’deki soruşturma da dahil olmak üzere tüm süreçlerde, adil ve tarafsız yargı mekanizmasının işletilmesidir. Adil ve şeffaf yargılama sonucunda, suçu ispatlananlar elbette cezasını çekmeli ancak hiçbir delil olmadan tutuklu bulunanlar da tahliye edilmelidir. Talebimiz, her yerde ve herkes için bağımsız ve tarafsız yargı sürecinin yürütülmesidir."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'li 2 Başkana Şok Gözaltı Kararı

CHP'li Vekillere Pankart Fezlekesi

Flaş.. Tunç Soyer'de Tutuklandı!
»   Ve Silah Bırakma Sürecine Başlıyor...
»  Meclis’te Zehirlenme Vakası!
»  Yavaş'tan En Düşük Emekli Maaşına isyan
»  Bedelli Askerlik 281.895 TL Oldu
»  SSK ve Bağkur Emeklisine Yüzde 16.67 Zam
»  Özgür Özel'den'Beni de Hapse Atın'Resti!
»  İklim Kanunu Teklifine Meclisten Onay!
»  Erdoğan'ın Adaylığı İçin Flaş Çıkış
»  Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e Tepki
»  Tunç Soyer Alnım Ak,Başım Dik!
»  Zafer Partisi'nde Saraçhane İstifası
»  "Saraçhane’de 42 Kişi Gözaltına Alındı"
»  AK Parti'den Özel'e 'Cuntacı' Tepkisi
»  Özgür Öze Kürsüden Rest Çekti
»  Bursa'da Korkutan Deprem
»  Bahçeli'den CHP'ye Atatürk Tavsiyesi
»  Taksim'de Gösteri ve Yürüyüş Yasağı
»   Bahçeli'den Leman'a Karikatür Tepkisi
»  PKK Silah Bırakma Tarihini Duyurdu
»  30 İlde FETÖ'ye Operasyon
»  CHP'den 'İzmir Operasyonu' Açıklaması
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.