DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6637,56
▲%1.56
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

CHP'DE İMZA RESTLEŞMESİ

Muhalifler imza kampanyasının startını veriyor. Genel merkez ise aynı gün toplantı düzenliyor.

  • | Medya Spot

CHP'de parti içi muhalefet cuma günü saat 10.00'da ''Olağanüstü Tüzük Kurultayı" için imza kampanyasını başlatıyor. Genel merkez ise aynı gün saat 11.00'de tüzük değişikliğine ilişkin basın toplantısı düzenliyor.

Gerçek Gündem.com'un dün duyurduğu "Oalağanastü Tüzük Kurultayı" için imza toplama kampanyası cuma günü başlıyor. CHP'li muhalifler "Demokratik Tüzük İçin Taban Hareketi" adı altında kampanya başlatıyor. CHP Genel Merkezi'ne bir kilometre uzaklıktaki Ramada Otel'de toplanacak olan muhalifler, tüzük kurultayı için gerekli olan 256 imzanın toplanması için harekete geçecek. Toplantı saat 10.00'da başlayacak.

CHP Genel Merkezi ise muhaliflerin basın toplantısına, basın toplantısı yaparak cevap verecek. CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, saat 11.00'de basının karşısına çıkacak. Matkap, tüzük kurultayına ilişkin süreci anlatacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz