Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7506
EURO
43,7614
IMKB
9.393,000
ALTIN
4.159,490
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'DEN ŞOK AÇIKLAMA
CHP DEN ŞOK AÇIKLAMA
 
Sav: İstanbul Emniyeti'ne suikast ihbarı yapıldı
 
9.5.2010 - 07:20

15 Nisan günü yani eylem planının gerçekleştirileceği sırada Emniyet'e ihbar geliyor. İstanbul Emniyeti Baykal'a suikast ihbarını yaptı. Ama bize aktarılanların yetersiz delil olduğu kanısına vardık. İstanbul Emniyeti ihbarı Ankara'ya iletmekle kalmamış ihbarın geldiği yeri de incelemiş. İhbarın bir internet kafeden yapıldığı ortaya çıkmış. Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Bize göre yeterli bir incelemenin yapılmış olduğunu söyleyemem. Daha çabukluk beklenebilirdi. Hukukun gereği de budur. Bunların esirgendiği, yapılmadığı görülüyor. Bizce yeterli ilgi gösterilmedi Böyle bir ihbarı çok önceden alıp ana muhalaefet partisinin liderini koruma kollama görevi vardır Emniyet'in. Bu ihbarın bize çok önceden gelmesi gerekiyordu. Bizim sonradan haberimiz oluyor. Teknoloji, kamuflajı yapmaya çok müsait. 13'ünde gelen ihbarı 15'inde gelmiş gibi gösterdilerse bu daha da vahim.

ŞTE SAV'IN AÇIKLAMALARI:


Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın

İşte Sav'ın açıklamalarından satırbaşları: 
15 Nisan günü yani eylem planının gerçekleştirileceği sırada Emniyet'e ihbar geliyor. İstanbul Emniyeti Baykal'a suikast ihbarını yaptı.

Ama bize aktarılanların yetersiz delil olduğu kanısına vardık. İstanbul Emniyeti ihbarı Ankara'ya iletmekle kalmamış ihbarın geldiği yeri de incelemiş. İhbarın bir internet kafeden yapıldığı ortaya çıkmış.

Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Bize göre yeterli bir incelemenin yapılmış olduğunu söyleyemem. Daha çabukluk beklenebilirdi. Hukukun gereği de budur. Bunların esirgendiği, yapılmadığı görülüyor.

Bizce yeterli ilgi gösterilmedi Böyle bir ihbarı çok önceden alıp ana muhalaefet partisinin liderini koruma kollama görevi vardır Emniyet'in. Bu ihbarın bize çok önceden gelmesi gerekiyordu.

Bizim sonradan haberimiz oluyor. Teknoloji, kamuflajı yapmaya çok müsait. 13'ünde gelen ihbarı 15'inde gelmiş gibi gösterdilerse bu daha da vahim.

Sav’ın okuduğu maile göre; ihbarın arkasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül var.

Emniyeti yeterli önlem almamakla suçlayan Sav, “Devletin istihbarat örgütleri ne güne var? Böyle bir şey olsa ne olurdu?” dedi.

Baykal’a ait olduğu öne sürülen görüntülerle ilgili açıklama yapmak istemeyen Sav, “Biz bu olayla ilgilenirken başka bir olay meydana geldi. O olay CHP ve yargı arasında devam ediyor” diye konuştu.

Sav, şöyle konuştu: “CHP’ye karşı sistemli bir karalama ve sindirme kampanyası var. Hiçbir iktidar bizi sindiremedi, sindiremeyecek.(MİLLİYE)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MECLİS BAŞKANI ŞAHİN GÜNAH ÇIKARDI1

"BU İDDİALARA İNANMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

BU YUMRUK, DAVANIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİ!
»  FACEBOOK VE TWİTTER'DE BAYKAL YORUMLARI
»  REFERANDUM, TEMMUZ'UN ORTASINDA
»  ERDOĞAN, BAYKAL GÖRÜNTÜLERİNE ÇOK KIZMIŞ!
»  ŞEHİDİN, YÜREK BURKAN YORUMU
»  "BU LANET BİR KOMPLODUR, İSTİFA YOK"
»  100 MİLYON DOLAR'LIK KÜSLÜK!
»  FACEBOOKDA "İÇKİ KANKALIĞI" ENDİŞELENDİRİYOR
»  RUS İSTİHBARATI: "HİTLER ZEHİRLE ÖLDÜ"
»  HİTLER TARTIŞMASINA BALBAY'DA KATILDI
»  ŞEHİTLERİN KANLARI YERDE KALMADI
»  RUSYA İLE VİZESİZ DÖNEM BAŞLIYOR!
»  İSRAİL ASKERLERİ KEÇİLERİ KAÇIRDI
»  "BU ÇİRKİNLİĞE CEVAP DAHİ VERİLMEZ"
»  "AMİRALLERE DEĞİL,TEĞMENLERE SUİKAST DAVASI"
»  MAHKEMEDE AYETLER OKUDU AÇIKLAMA YAPTI
»  ÇEKİRGE İSTİLASINA KARŞI HİNDİLİ SAVUNMA
»  ANAYASA PAKETİ'NDE SÖZ ARTIK CUMHURBAŞKANI GÜL'DE
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN PKK'YA SERT MESAJ
»  CHP'DEN AÇIKLAMA: "ADİ BİR KOMPLO, HESABINI SORACAĞIZ"
»  KAMER GENÇ BU KEZ ÇANKAYA'YI UYARDI!
»  ERDOĞAN'DAN CHP'Lİ VEKİLLERE MAL VARLIĞI DAVASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.