DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-1/4°
FacebookXInstagramYouTube

CHP Kamer Gençi'i Unutmadı

Uzun yıllar Tunceli Milletvekilli olarak parlamentoda yer alan Kamer Genç, ölümünün ikinci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

  • | Medya Spot

Türk siyasetinin renkli simalarından eski Tunceli Milletvekilli Kamer Genç'in ölümünün ikinci yıldönümü.

Pankereas kanseri sonucu hayatını kaybeden Genç için bugün mezarı başında bir anma töreni düzenlendi. Törene CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Genç için twitter hesabından, "Türk siyasetinin unutulmaz ismi, partimizin eski milletvekilli sayın Kamer Genç'i aramızdan ayrılışının 2. yılında özlemle ve rahmetle anıyorum" mesajını yayınladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz