Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2423
EURO
44,6905
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.176,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'Lİ VEKİL ASLINDA ÖYLE DEMEMİŞ..!
CHP Lİ VEKİL ASLINDA ÖYLE DEMEMİŞ..!
 
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "(Türk askeri silah bıraksın) demedim. Diyebilmem de mümkün değil" dedi.
 
25.1.2011 - 21:34

Öğüt, TBMM’de düzenlendiği basın toplantısında, Van’da yaptığı açıklamada, "Türk askeri silah bıraksın" diye bir ifade kullanmadığını söyledi.
Ensar Öğüt, "Diyebilmem de mümkün değil. ’PKK silahı bırakacak ve teslim olacak.

Türk askeri de hükümet ile diyalog kurarak, gereğini yaparak, barış sağlanacaktır’ dedim" diye konuştu.

"Laflarımı, ilkokul talebeleri anlarken ne yazık ki bazı siyasetçiler anlayamıyor ya da anlamak istemiyor" diyen Öğüt, şöyle devam etti:

"Şerefli Türk askerini siyasete alet ederek, ’silah askerin enstrümanıdır, yanından ayırır mı’ diye soruyorlar. Bu lafa kargalar güler. Asker silahsız gezebilir mi? Konuşma bandım var. Aynen konuşuyorum; PKK silahı bırakacak, asker hükümet ile diyalog kuracak, PKK teslim olduktan sonra hükümet de askerle birlikte barışı sağlayacak, operasyonlar duracak. PKK silahı bırakıp teslim olduktan sonra zaten herşey bitmiş olmayacak mı?"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 21 Ocakta Ardahan’da toplu açılış gerçekleştirdiğini anımsatan Öğüt, bugün açılışı yapıldığı belirtilen yerlerde incelemelerde bulunduğunu belirterek, "3 menfez, 5 istinat duvarı yapılmış. 7-8 sene önce yapılan binalar açılışa katılmış. Bunları herkese yutturabilirler ama bize asla" diye konuştu.

Toplu açılışlarla ilgili komisyon kurarak, hepsini yerinde inceleyeceklerini ve kamuoyuna bilgi vereceklerini ifade eden Öğüt, "Sayın Başbakan’ın hocası Erbakan hayali temeller atardı bu da hayali açılışlar yapıyor.
Başbakan’ı yanıltıyorlar. Üzülüyorum. Bunu yapanlardan hesap sorması lazım" dedi.

Öğüt, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bir soru üzerine, açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Erzurum’da görüştüğünü anlatan Öğüt, Kılıçdaroğlu’nun konuyu sormadığını kendisinin bilgi verdiğini ifade etti. Öğüt, "İzah ettim, ’zaten senin söylemediğini ben biliyorum’ dedi. Açıklamamı okumuş Sayın Genel Başkan. O nedenle biliyor. Keşke açıklamamı Sayın Başbakan da okuyarak konuşsaydı. Sayın Başbakan MHP oylarını almak için seçim öncesi yatırım yapıyor" diye konuştu.

Öğüt, aynı konuya ilişkin bir başka soruya da "Kozmik odalarına kadar girerek TSK’nın onurunu kıranlar bize ders veremez" yanıtını verdi.25/01/2011

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SİVİL POLİSİ BÖYLE İTEREK ALAN DIŞINA ÇIKARTTI!

TSK'DA YENİ DÖNEM

ERBAKAN'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
»  ÖZKAN VE BALBAY'A KÖTÜ HABER
»  BİR ÜLKEYLE DAHA VİZE KALKIYOR!
»  ASKERİ BİLİRKİŞİNİN GÖLCÜK RAPORU!
»  İNTERNET BANKACILIĞI KULLANANLAR DİKKAT!
»  "SAYIN BAŞBAKAN, SENİN MASKENİ İNDİRECEĞİM"
»  KURTLAR VADİSİ'NE ALMANYA'DA ŞOK YASAK!
»  KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'A TAZMİNAT ÖDEYECEK!
»  KAR KAPIDAN GİRDİ!
»  ''SİZİ BÖYLE BİLMEZDİK MEMUR BEY''
»  TÜRK FUTBOLUNA HACİZ TEHDİDİ!
»  KADIN HAKEM, YORUMCULARI OFSAYTA DÜŞÜRDÜ!
»  ''ÇİLLER'İ ÖDÜRELİM TEKLİFİ GELDİ''
»  ERDOĞAN: " İSPAT ETMEZSEDE ALÇAKTIR!"
»  TERÖRÜN FİNANS MERKEZİ
»  KALİTELİ MİLLETVEKİLİ KRİTERLERİ AÇIKLANDI!
»  ÖLÜ TASNİFÇİSİ!
»  ÇELİK, DARBELERİN ARKASINDAKİ GÜCÜ AÇIKLADI!
»  "TEDAVİYE İHTİYACI OLAN KENDİSİDİR!"
»  BAŞBAKAN İSTEDİ DAMAT YAPTI!
»  CHP'Lİ VEKİLDEN ERDOĞAN'A AĞIR ELEŞTİRİ!
»  "CHP'DEN ADAY MI OLACAKSINIZ?" SORUSUNA YANIT !
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.