Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,7879
EURO
47,7556
IMKB
10.922,000
ALTIN
4.410,060
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 36 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'de 500 İmza Toplandı İddiası!
CHP de 500 İmza Toplandı İddiası!
 
CHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, olağanüstü kurultay talep eden muhalif Kanada yakın isimler, 500 imzanın toplandığını, önümüzdeki hafta pazartesi günü yeterli imzanın genel merkeze iletileceğini ileri sürdü.
 
19.11.2015 - 08:36

Muhalif kanat, olağanüstü kurultay için 595 imzanın yeterli olduğuna dikkati çekerken, eski milletvekilleri ise iki ayrı bildirge ile kurultay tartışmalarına katıldı. Olağanüstü Kurultay talep eden eski milletvekilleri 55 imza toplarken, olağanüstü kurultaya karşı çıkan vekiller ise 60 imzalık bir bildiri kaleme aldı.

Milliyet’in aldığı bilgilere göre muhalif kanat; CHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları ekseninde, kurultay toplanması tartışmaları çerçevesinde 595 delegenin imzasının yeterli olduğuna dikkati çekti.

Muhalif kanada yakın isimler yaptığı değerlendirmede yaklaşık 500 imzanın toplandığını, bu imzaların bir başkan adayına yönelik olmadığını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun delegeye hesap vermesi için verildiğine işaret ediyor.

Muhalifler, önümüzdeki pazartesi ya da en geç salı günü yeterli imzanın toplanacağı iddiasını sürdürüyor.

Yüzde 50’yi aştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ise kurultay tartışmalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, genel başkan adaylarından Muharrem İnce’nin, “Kılıçdaroğlu, inandırıcılığını kaybetmiş durumda” sözlerine, “İnce böyle düşünüyor ama bu doğru değil. Sayın Kılıçdaroğlu’nun kamuoyu araştırmalarında ‘beğenilme’ puanı partinin çok üzerinde. Parti yüzde 25,3 oy aldı ama seçmenin yüzde 37’si Kılıçdaroğlu’nun liderliğini beğeniyor” ifadesiyle yanıt verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan: Artık Zamanı Geldi

Gülen'e 'Gel ve Bedelini Öde' Çağrısı

Doğan Grubundan Poaş Açıklaması!
»  İşte AKP'nin Meclis Başkan Adayı!
»  Köşk ile Saray Arasında Kabine Pazarlığı
»  AğlatanTelsiz Konuşmaları
»  Türkiye Yolsuzlukta D Grubunda
»  Tutanaklara ‘X’ Olarak Geçtiler
»  Yemin Etmezse Vekilliği Düşer
»  Silvan'daki Duvar Yazılarına İnceleme
»  MHP'nin Meclis Başkan Adayı Halaçoğlu
»  Flaş.. Canlı Bomba Kendini Patlattı!
»  Fethullah Gülen’den Kayyum Tepkisi
»  AKP'liler Alkışladı, Bahçeli Selamladı
»  Esad'ın Gitmeye Niyeti Yok!
»  Flaş.. Kaynak Holding'e Kayyum!
»  Flaş.. Paris'te Şafak Baskını
»  Hükümet Kurma Süreci Başladı
»  “Ben o Adamı Partiye Sokmam”
»  HDP'li Vekilden Arapça Sözler!
»  Erdoğan'dan Zana Sorusuna Kısa Yanıt!
»  Yine Leyla Zana Yine Kriz!
»  Bahçeli, Bıraktığı Yerden Devam!
»  Meclis Başkanlığı İçin 3 İsim
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.