DOLAR
49,952
▲%0.02
EURO
55,783
▲%0.04
ALTIN
6264,78
▲%0.67
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

CHP'de Şişli için Sürpriz Girişim

CHP eski Milletvekili Çetin Soysal, Mustafa Sarıgül’ün istifasının ardından sürpriz bir girişimde bulundu.

  • | Medya Spot

Soysal, Mustafa Sarıgül’ün DSP’den aday olmaya hazırlandığına dikkat çekerek Şişli’de kendisine rakip olmaya hazır olduğunu CHP yönetimine de bildirdiği öğrenildi.

Düzgün Haber'in haberine göre, Sarıgül’e karşı sokakta politika yapacak bir isme ihtiyaç bulunduğuna dikkat çeken Soysal’ın, “Şişliyi cadde cadde sokak sokak en iyi bilen kişilerden birisi benim. Sarıgül ile mücadele etmek için aynı zamanda sokakta da güçlü ve etkin olmak gerekir bunun için partimizin örgütününde aktif olarak güçlü bir şekilde sahada olması gerekiyor. Örgütsel bağlamda örgütü motive eden, morallendiren bir çalışmayı ancak ben yapabilirim” şiarıyla göreve hazır olduğunun mesajını verdi.

SANDIKTA BEN YENERİM
Soysal’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da görev isteyerek; “Sarıgül’ü sokakta da, sandıktan da ben yenerim” diyeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz