Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6470
EURO
47,1602
IMKB
10.747,000
ALTIN
4.402,610
 
Hava Durumu ANKARA
22 / 34 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'den Erken Seçim Açıklaması
CHP den Erken Seçim Açıklaması
 
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yerel yönetimlerde temizlik yapılması için erken yerel seçimlere ihtiyaç duyulduğunu açıklayarak, "Şimdi bir erken seçim tartışması var. CHP, her türlü erken seçime hazırdır. İster yarın ister öbür gün ister 15 gün sonra. İki takvim var yerel seçim için. Bir 2017 Kasım düşünülüyor ikincisi 2018 Mart. Buna eyvallah hiçbir sorun yok. CHP buna hazır" dedi.
 
2.9.2016 - 15:54

Edirne’ye gelen CHP İstanbul Milletvekikili Gürsel Tekin, partisinin Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Edirne İl Başkanlığı’nda gündeme ilişkin görüşlerini açıklayan İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 15 Temmuz süreci sonrası erken seçim tartışmalarının gündeme geldiğine dikkat çekerek, CHP olarak türlü seçime hazır olduklarını söyledi.

Askeri darbe girişimi sonrasında yerel yönetimlerde temizlik yapılması için erken yerel seçime ihtiyaç duyulduğunu kaydeden CHP İstanbul Milletvekili Tekin, "Şimdi bir erken seçim tartışması var. CHP, her türlü erken seçime hazırdır. İster yarın ister öbür gün ister 15 gün sonra. Bir örnek veriyim. Bu örgüt sarayın içine, göbeğine girmiş, belediyelerin içine girmemesi mümkün mü? Gerek büyükşehirlerde gerek il ve beldelerde çok sayıda örgüt üyesi olduğu belirtiliyor. İl Genel ve Belediye Meclisinde de durum aynı. Ama bu budamayla olacak bir şey değil, yani dalları budayalım değil ağacı kökünden keselim diyorlar ve bir erken yerel seçim konuşuluyor. İki takvim var yerel seçim için. Bir 2017 Kasım düşünülüyor ikincisi 2018 Mart. Buna eyvallah hiçbir sorun yok. CHP buna hazır. Ama ikinci seçim, yani milletin 4 yıl olarak seçmiş olduğu milletvekilliğini 5 yıla çıkarıp 2020’ye sarkıtmak bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu millet iradesine de aykırı. Biz buna karşıyız. Seçime hazırız. Ama sadece AK Parti’yi rahatlatmak için değil Türkiye’yi rahatlatmak için" şeklinde konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Başbakan'dan Çözüm Resti

KPSS'siz Öğretmenlik Fırsatı

Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna Tepki
»  O Diploma ve Pasaportlar İptal!
»  "Kimse Bizi Aldatmaya Kalkmasın"
»  Flaş.. Yeni KHK Yayınlandı
»  AB ile Terörle Mücadele Polemiği
»  Kılıçdaroğlu'ndan Çok Sert Sözler
»  Efkan Ala Devir Teslim Töreninde Konuştu
»  Adli Yıl Açılışında Neşeli Sohbet
»  'Lahmacuncu Komiser' FETÖ'den Tutuklandı
»  Flaş.. TSK'da Yeni İhraçlar
»  10 Kasım'da Külliyede Büyük Tören!
»  Sol Parti Üyesine Cemaat'ten Gözaltı!
»  Tek Katılmayan Kılıçdaroğlu Oldu!
»  'Adalet Arayanın Da Elleri Temiz Olmalı'
»  Başbakan'dan Eski Bakanlara Yemek
»  İşte Fetö'nün Kasetçi Polisleri!
»  Kılıçdaroğlu'ndan Barış Günü Mesajı
»  Menbiç'e 11 Kilometre...
»  Fetö'nün Masrafları BöyleKarşılanıyornuş
»  Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Oldu
»  Jetler Binalarını Başlarına Yıktı!
»  Flaş..Efkan Ala Görevi Bıraktı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.