DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/20°
FacebookXInstagramYouTube

CHP'den “İmamoğlu Her Yerde” Kampanyası

CHP Gençlik Kolları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'İmamoğlu yasağı'na karşılık “İmamoğlu Her Yerde” kampanyası başlattı.

  • | Medya Spot

 CHP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun afişlerinin, videolarının ve sesinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından toplu ulaşımda yasaklanmasının ardından CHP Gençlik Kolları, “İmamoğlu Her Yerde” kampanyası başlattı.

Kampanya açıklamasında, "Nereye baksalar bizi görecekler, milyonlarca Ekrem İmamoğlu var! İmamoğlu her yerde! Linkten baskılara ulaş, Sen de #İmamoğluHerYerde de!" denildi.

CHP Gençlik Kollarının X hesabından yapılan paylaşımda yer alan Drive linkinde, İmamoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu tişört, sticker, rozet ve bayrak dosyaları paylaşıldı.

Ne olmuştu?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne dün (23 Mayıs) talimat göndermiş, 23 Mart'tan beri tutuklu olan görevden alınan İBB Başkanı İmamoğlu’nun ve diğer tutuklu belediye başkanlarının görüntü, ses ve fotoğraflarının metro, metrobüs, otobüs ve vapurlarda kullanılmasını yasaklamıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz