Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8084
EURO
44,0678
IMKB
9.453,000
ALTIN
4.125,850
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP’den Gül’ün Açıklamalarına İlk Yorum
CHP’den Gül’ün Açıklamalarına İlk Yorum
 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı kast ederek, yaptığı açıklamaya ilişkin “Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan’ın birbirlerine mesaj vermek, konuşmak, eleştirmek, had bildirmek için Sayın Deniz Baykal’ın açıklamalarını kullanıyor olmalarına gerçekten şaşırmamak elde değil. Bunu yüz yüze konuşun Abdullah Bey. Neden Deniz Baykal’a ihtiyaç duyuyorsunuz? Bu sizin partinizin iç meselesi” dedi.
 
5.5.2017 - 15:57

CHP Grup Başkanvekili Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Abdullah Gül’ün Deniz Baykal’ı kast ederek, yaptığı açıklamayı değerlendiren Özel, şöyle konuştu: “Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan’ın birbirlerine mesaj vermek, konuşmak, eleştirmek, had bildirmek için Sayın Deniz Baykal’ın açıklamalarını kullanıyor olmalarına gerçekten şaşırmamak elde değil. Bu AKP’nin kendi iç meselesidir. Sayın Abdullah Gül’e iç mesele konusunda yaptığı hatırlatmayı bu boyutuyla iade etmek gerekir. Hükümete, ‘evet’e destek vermek vermemek, bir takım çelişkiler bir yana, bunu yüz yüze konuşun Abdullah Bey. Neden Deniz Baykal’a ihtiyaç duyuyorsunuz? Gidin konuşun. Bu sizin partinizin iç meselesi. Şaşırdık bunları duyduğumuza. Bundan sonraki süreçte Erdoğan ve Gül’ün birbirlerine bir telefon mesafesinde olup bir çay içebilecek hukuklarının kalmış olduğunu ümit etmek isteriz. İkisi de birbirlerini takip eden ve tarafsızlık yemini etmiş cumhurbaşkanlarıdır.”

“BAŞBAKANI’N BU YAKLAŞIMINI ÇAĞRI OLARAK YENİDEN GÖRÜYORUZ, ÖNCE ÖZÜR DİLESİN”


Meclis tarafından seçilecek Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeliği için adayların belirleneceği alt komisyona üye vermemelerine ilişkin Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya değinen CHP’li Özel, şunları söyledi: “Sayın Başbakan’ın yaklaşımını bir çağrı olarak yeniden görüyoruz. ‘Muhalefet gelsin otursun müzakere etsin, olan oldu geride kaldı HSK ve uyum yasalarında birlikte çalışalım’ gibi bir yaklaşım gözükmektedir. Sayın Başbakana sorarlar: Yüksek Yargıyı şekillendirmek için teröristle masaya oturulur mu? FETÖ’cü, darbeciyle senin işin ne orada? Bütün kampanya boyunca 18 maddeyi anlatacağına 23 milyonu görüp de sonrada ‘biz size terörist demedik’ diye günah çıkarmaya çalışan başbakana sorarlar: Hani biz teröristtik, hani FETÖ’cüydük, hani biz darbeciydik? Bize niye ihtiyacın var? Bizi meydan meydan hedef gösteriyordu. Şimdi neden hedefinde değil de ilgi odağın olduk biz senin? Önce Meclis’e gel, kürsüye çık, 23 milyon için bir özür dile bakalım. ‘Biz 3 oy fazla alabilmek için çok ağır hakaretler bulunduk. Vekilleri kanalıyla asillerden özür diliyoruz’ deyin. Ondan sonra çağrı yapmaya yine bir yüzün olur. Ne cevap vereceğimizi yine biz biliriz. BU özür gelmeden Sayın Başbakan boşu boşuna çırpınmasın.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gül Konuştu, 2 Tarafı da Bombaladı

Başbakan’dan ‘Abdullah Gül’ açıklaması

AK Parti'den Gül Ve Arınç Hamlesi
»   Meclis'te HDP - MHP Gerginliği
»  ''Kimse Benim Adıma Söz Sahibi Değildir''
»  Baykal: CHP Sopa Sallayarak Yönetilemez
»  Abdullah Gül Sessizliğini Bozuyor
»  Ahmet Hakan yeni dönemi yorumladı
»  Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Açıklaması
»  AK Parti'den Gül'e Flaş Mesaj!
»  "Gidip Dedikodu Partisi Kursunlar"
»  Fikri Sağlar'dan yeni açıklamalar
»  CHP'de Kavga Büyüyor!
»  Flaş.. CHP Kongre Kararını Açıkladı
»  CHP'den Fikri Sağlar için flaş karar
»  BTK Başkanı'ndan Wikipedia Açıklaması
»  "Baykal Kendi İşine Baksın"
»  "Erdoğan, Abdullah Gül'e Meydan Okudu"
»  Merkel Bu Kez Temkinli Konuştu!
»  Baykal'ın Kafasındaki 2019 Modeli!
»  Putin ve Trump telefonda görüştü
»  Beştepe'de 5,5 Saatlik Sürpriz Görüşme
»  Kılıçdaroğlu ve 6 CHP'li İçin Flaş Talep
»  Kılıçdaroğlu: Kapının Önüne Koarım
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.