DOLAR
50,038
▲%0.04
EURO
56,323
▲%0.2
ALTIN
6535,42
▼%0
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

CNNTÜRK Tepe Yöneticisi de Gönderildi

Doğan Medya Grubu’nun mart ayında Demirören Holding’e satılmasının ardından CNN Türk'ten gönderilen son isim, genel yayın yönetmenliği, yayın danışmanlığı ile haber genel yayın yönetmenliği yapan ve CNN International’la editoryal ilişkileri yürüten Ferhat Boratav oldu.

  • | Medya Spot

Boratav’dan, haziran ayında 270 günlük birikmiş izinlerini kullanması istenmiş, Boratav, 11 aylık izni çalışma arkadaşlarına mizahi bir dille şöyle duyurmuştu: “Yönetim, yıllık izin planlaması çerçevesinde, birikmiş izinlerimi eritmemi istedi. Bu nedenle, uzunca bir süre tatildeyim. Yoğunlaşan seçim gündeminde, herkese kolaylıklar dilerim.”

GEÇEN HAFTA İLETİLDİ
11 aylık iznini kullanmakta olan Boratav’a geçen hafta grubun insan kaynakları birimlerince sözleşmesinin feshedileceği duyuruldu. Çıkarma işlemi bügün tamamlandı.

Demirören Medya Grubu yeni yapılanma çalışmaları çerçevesinde son olarak Taha Akyol, Mehmet Y. Yılmaz ve Murat Yetkin’in de işine son vermişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz