DOLAR
49,946
▲%0.08
EURO
55,777
▼%-0.24
ALTIN
6274,52
▼%-2.76
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/14°
FacebookXInstagramYouTube

CNNTÜRK'tek Sözleri İstifa Getirdi

"FETÖ'yle AKP kol kola girdiyse bunu farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" diyen AKP Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı istifa etti.

  • | Medya Spot

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın ‘Tarafsız Bölge’ programına konuk olan AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışma sırasında, “FETÖ’yle AKP kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için”  ifadelerini kullanmıştı.

Televizyon programındaki sözlerinin farklı noktalara çekildiğini ifade eden Ayvalı, partisinin zarar görmemesi için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Ayvalı’nın açıklamaları şöyle:

* Dün akşam CNNTÜRK’te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ’nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır.

* Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz