DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

CÜNEYT ÇAKIR'A DEV MAÇ!

FIFA Dünya Kupası Brezilya 2014'te daha önce Brezilya-Meksika ve Cezayir-Rusya maçlarını yöneten Cüneyt Çakır, turnuvadaki üçüncü maçını yarı finallerde aldı.

  • | Medya Spot

Arjantin ile Hollanda arasında yarın Sao Paolo'da oynanacak ve TSİ 23:00'te başlayacak yarı final müsabakasını yönetecek olan Çakır, UEFA EURO 2012'de yönettiği yarı finalin ardından Milli Takım müsabakaları seviyesinde bir büyük başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Arjantin-Hollanda yarı finalinde Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Cüneyt Çakır'ın başarılarla dolu kariyerinde Arjantin-Hollanda yarı finali yeni bir zirve anlamına geliyor. Daha önce FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda final yöneten Çakır, UEFA EURO 2012'nin yanı sıra FIFA U20 Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finaller yönetmiş, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde dördüncü hakemlik yapmıştı.

Cüneyt Çakır ayrıca Doğan Babacan'ın 1974'teki katılımından 40 yıl sonra FIFA Dünya Kupası'nda maç yöneten ilk Türk hakem olmuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz