DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6640,84
▲%1.61
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

Çerçioğlu, Muhittin Böcek ile Devam Kara

CHP MYK toplantısında Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Antalya'da Muhittin Böcek ile yola devam kararı alındı. Eskişehir’de ise mevcut başkan Yılmaz Büyükerş

  • | Medya Spot



CHP MYK bugün aday belirleme gündemiyle toplandı. Saat 14.00’te başlayan CHP MYK’de konuşulan adaylar netleşti. MYK toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda Antalya’da Muhittin Böcek’in PM’ye önerilmesi kararı alındı.

Eskişehir'de Büyükerşen’in genel sekreteri Ayşe Ünlüce
Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre Aydın'da mevcut belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yeniden, Eskişehir’de ise mevcut başkan Yılmaz Büyükerşen’in yerine Büyükerşen’in genel sekreteri Ayşe Ünlüce’nin Parti Meclisi’ne önerilmesi kararlaştırıldı.

Parti kurmayları, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi için Kazım Kurt ve Tepebaşı ilçesi için ise Ahmet Ataç’ın ismini PM’ye önermeye karar verdi. Tekirdağ’da Candan Yüceer, Başakşehir’de Mesut Öksüz, Beyoğlu’nda İnan Güney, Silivri’de Bora Balcı, Çatalca’da Erhan Güzel, Eyüpsultan’da Bülent Özmen, Üsküdar’da Sinem Dedetaş, Tuzla’da Eren Ali Bingöl’ün Parti Meclisi'ne önerilmesi kararlaştırıldı.

PM toplantısına geçildi
Parti kaynakları, Hatay’da Lütfü Savaş, Afyon’da ise Burcu Köksal’ın isminin MYK’den geçtiğini bildirdi. CHP’de, 6 saate yakın süren MYK toplantısının ardından Parti Meclisi toplantısına geçildi

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz