Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5872
EURO
43,8122
IMKB
9.127,000
ALTIN
4.112,060
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DEFNE SAMYELİ'NDEN ŞOK İDDİA
DEFNE SAMYELİ NDEN  ŞOK İDDİA
 
Defne Defne Samyeli'den eski eşine çok ağır suçlama.Samyeli daha önce tedavi görüp iyileştiği kanser hastalığına eşinden cinsel yolla bulaşan bir virüs nedeniyle yakalandığını öne sürdü.
 
13.8.2010 - 08:10

Vatan Gazetesi'ne göre, Sunucu Defne Samyeli’nin açtığı boşanma davasında eşi mimar Eren Talu ile ilgili ilginç suçlamalar yer aldı. Samyeli daha önce tedavi görüp iyileştiği kanser hastalığına eşinden cinsel yolla bulaşan bir virüs nedeniyle yakalandığını öne sürdü.

Mimar eşi Eren Talu’ya boşanma davası açan ünlü sunucu Defne Samyeli mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşiyle ilgili çok ağır iddialarda bulundu. 10 yıl önce rahim kanseri olmasının sebebi olarak da eşi Eren Talu’yu gösteren Defne Samyeli’nin avukatı dava dilekçesinde şunları dile getirdi:

“Eren Talu müvekkilimi (Defne Samyeli) 14 yıllık evlilikleri boyunca defalarca kez aldattığını gazetelere açıkladı. Eren Talu’nun bu çok eşli cinsel yaşamı nedeniyle müvekkilim de HPV virüsü kapmış, bu sebepten dolayı rahim ağzı kanseri geçirerek ölümden dönmüştür. HPV virüsü erkekte herhangi bir septoma yol açmadığı halde erkekten kadına bulaşan bazı türleri öldürücü nitelik taşıyan bir virüstür. Rahim ağzı kanserine neden oluyor bu virüs. Eren Talu’nun ilk eşi de bu virüs yüzünden sağlık problemleri yaşamış ve bu yüzden İsviçre’de tedavi görmüştür. Defne Samyeli yaşadığı bu rahatsızlığa tanık olarak kendisini o dönemde tedavi eden Prof. Dr. Sema Kahraman da şahit olarak gösterilirken bir de yine aynı doktorun imzası olan rapor da dosyaya konuldu. Kahraman’ın yazdığı raporda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Defna Samyeli 2000 yılından beri hastamdır. Kendisinde erkekten bulaşan bir virüs olan HPV saptanmıştır. Bu yüzden de tedavi görmüştür.”

Talu’nun kaçamak listesi


Defne Samyeli eşi Eren Talu’nun 14 yıllık evlilikleri boyunca kaçamak ilişki yaşadığı kadınların isimlerinden oluşan bir liste de sunmayı ihmal etmedi. Dava dilekçesinde bu liste “Eren Talu’nun bir gecelik ilişkileri dışında devamlılık arz eden ilişkileri aşağıda sıralandığı gibidir” sözleriyle yer aldı. Samyeli, eşi Eren Talu’nun evlilikleri boyunca kendisini 2001-2003 yılları arasında Antalya Hillside Su Otel’in inşaatında çalışan bir mimarla, ayrıca 2002-2004 yılında Bodrum Türkbükü Ev otelin inşaatında çalışan başka bir mimarla aldattığını öne sürdü ve isimlerini de dilekçeye avukatı aracılığıyla ekledi. Ve yine aynı dilekçede Talu’nun özel hayatıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

“2005 yılında Antalya Belek’de yapımına başlanan Adam&Eve otelin inşaatı sırasında stajyer mimar Serap Şenyüz. Eren Talu’nun hala hayatında olan Serap Şenyüz yine Talu’ya ait CE mimarlıkta işe başlamıştır. Eren Talu Serap Şenyüz’ü 2007 yılında yabancı dil eğitimi için Londra’ya da göndermiştir. Hatta 2007 sonbaharı’nda eşi Defne Samyeli ve çocuklarıyla tatil için Paris’deki Disneyland’a geldiğinde Eren Talu trenle Londra’ya giderek Serap Şenyüz’ün yanına gitmiştir. (Tren bileti mevcuttur)”

İstanbul Adliyesi 1. Aile Mahkemesi’nde görülen dava dosyasında Eren Talu da eşinin kendisin Richard Gizbert isimli evli bir televizyoncuyla aldattığını öne sürdü.

HPV virüsü nedir?

HPV enfeksiyonu cinsel yolla bulaşan hastalıklar grubunda yer alır. Özellikle çok sayıda cinsel eşi olan (veya öncesinde olmuş olan) bireyler ve bu bireylerin eşlerinde yaygındır. Virüsün bulaşması başka bir bireyin enfekte bölgesinin (penis gibi) mukozalara (ağız ve vajina gibi), ya da doğal olarak nemli bölgelere (anüs gibi) temasıyla olur. HPV’nin çok sayıda alt tipi vardır. Bu alttiplerden bazıları hücrelere olan etkileriyle hücrelerin kendi kendine hızla ve kontrolsüzce çoğalabilen hücrelere dönüşmesine neden olmaktadır. Hücrelerin kontrolsüzce çoğalma özelliği kazanması ise hücrelerin bulunduğu dokuda kanser oluşumu riskini beraberinde getirmektedir.
13 Ağustos 2010 Cuma




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ATAÜRK'ÜN GERÇEK SESİ BULUNDU

'KİTABIMI OKU!'

PATRONLAR YENİ BİR ANAYASA İSTİYOR
»  AKP’DEN MAKAM TEKLİFİ İDDİASI
»  "BU TÜRKİYE'YE HAKARETTİR"
»  CHP'Lİ GENÇLERİ KIZDIRAN PANKART
»  İFADEYE GİTMEDİ
»  GÖKÇEK'TEN YENİ KILIÇDAROĞLU İDDİALARI!
»  POLEMİĞE GİRDİ BORÇLU ÇIKTI
»  ABDÜLLATİF ŞENER'DEN ERBAKAN'A ZİYARET
»  JANDARMA'DA SESSİZ DEVİR TESLİM!
»  'HAZRETİ ÖMER ADALETİYLE ÇALIŞACAĞIZ'
»  TRT'DE ÖMER ÜRÜNDÜL DÖNEMİ SONA ERDİ
»  PKK CEPHESİNDE İLGİNÇ GELİŞMELER!
»  'BAYRAK DİREĞİMİZDE KUR'AN VAR'
»  AKP'DEN İSRAİL ELÇİSİNE DAVET YOK!
»  DEMİREL'DEN, İLGİNÇ DARBE VE ANAYASA YORUMU!
»  POLİS KATİLİNDEN ŞOKE EDEN İFADE!
»  ARINÇ: TUNCAY ÖZKAN'IN FERYADINA KULAK VERİLMELİ
»  ERMAN TOROĞLU'NUN ZOR ANLARI!
»  BU VİRÜS BANKA HESABINIZI BOŞALTABİLİR!
»  500 BİN MEMUR OY KULLANAMAYACAK!
»  PAMUKOĞLU, KOŞANER PAŞAYI ANLATTI
»  BAŞBAKAN ERDOĞAN, SİYASETİ BIRAKIYOR MU?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.