Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6799
EURO
47,0300
IMKB
10.853,000
ALTIN
4.407,560
 
Hava Durumu ANKARA
23 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DEMOKRAT PARTİ'DE ÖZAL DÖNEMİ!
DEMOKRAT PARTİ DE ÖZAL DÖNEMİ!
 
DP, 7. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin ardından Başkanlık Divan üyelerini seçti. Ahmet Özal Siyasi İşlerden ve İç politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olurken, Rize Milletvekili Mesut Yılmaz, Siyaset Planlama Kurulu Başkanlığı’ndan alındı.
 
30.6.2010 - 18:16
DP’nin yeni Başkanlık Divan belirlendi. 7. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin ardından Genel İdare Kurulu’nu(GİK) toplayan DP, Genel 11 kişiden oluşan Başkanlık Divan Üyelerini seçti.

Salih Uzun Genel Başkanvekilliği görevini korurken, GİK üyesi 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal da yönetime girdi. DP’nin yeni Başkanlık Divan şu isimlerden oluştu:

“Hüsamettin Cindoruk-Genel Başkan; Salih Uzun-Genel Başkanvekili; Ahmet Özal-Siyasi İşlerden ve İç politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Ahmet Uyanık-Teşkilat İşleri ve İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Cenk Tunçsiper-Seçim ve Seçmen Kütüklerinin Düzenlenmesinden Denetlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Prof. Dr. Hasan Ünal-Dış Politika ve Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Hulusi Turgut-Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Ufuk Söylemez- Ekonomik Siyaset ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Prof. Dr. Necdet Basa-Demokratik Kitle Örgütleri, Meslek Kuruluşlar ve İnsan Hakları Uygulamasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Cem Kılıç-Eğitim, Ar-Ge, Siyaset ve Sendikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Dr. Nuran Talu-Kadın ve Gençlik Örgütleri, Kadının Statüsü Sorunlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Bülent Erdinç- Bölgesel Gelişme, İnsan Kaynaklar ve Parti içi Uyum Konularından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Özden Özbilun-Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı; Muhtar Mahramlı- Genel Sekreter.”

SİYASET PLANLAMA KURULU

DP’de Başkanlık Divanının yan sıra, Anavatan Partisi ile bütünleşmenin ardından oluşturulan “Siyaset Planlama Kurulu”nun da üyeleri değişti. Kurula Başkanlık eden Rize Milletvekili Mesut Yılmaz, yeni üyeler arasında yer almadı. DP Siyaset Planlama Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Prof. Dr. Ahad Andican, Yılmaz Karakoyunlu, Prof. Dr. Şerife Özşuca, Dursun Akdemir, Bülent Şimşek Özçelik, Mehmet Arif Demirer, Baki Mert, Sekretarya-Cem Karakeçili.





Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"İSTESEYDİK ŞERİATI GETİRİRDİK"

BAĞIMSIZ VEKİL BİRGÜN'E CHP'DEN VETO

"ÇIKAR YOL CHP’DE BÜTÜNLEŞMEK"
»  BAYKAL'LI CHPNİN OYU ARTMAYACAKTI ÇÜNKÜ..!
»  BAHÇELİ'DEN MHP'Lİ BELEDİYELERE BASKI İDDİASI
»  KILIÇDAROĞLU İKTİDAR OLURSA NE YAPACAK?
»  BAYKAL'IN MEMLEKETİ ANTALYA'DA GANDİ COŞKUSU!
»  CHP'DE SÜRPRİZ İSTİFA!
»  CHP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR!
»  CİNDORUK'DAN İLGİNÇ KOALİSYON ÖNERİSİ!
»  AKP, İSTANBUL'DA 1 MİLYON ÜYE'YE ULAŞTI!
»  SARIGÜL'E KIZIP, POSTERLERİNİ YIRTTILAR!
»  BDP'Lİ URAS'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMA
»  BAŞKASININ İSTİHBARATIYLA AVA ÇIKILMAZ
»  TDH ÖRGÜTLERİNDEN SARIGÜL'E İSYAN
»  AKP'DEN ŞOK İSTİFALAR!
»  AP: CHP'NİN OYLARI YÜKSELİYOR
»  CHP'DE ECEVİT MODELİ
»  AKP SEÇİM'DEN SONRA DAĞILIR!
»  KILIÇDAROĞLU ERDOĞAN'I GEÇTİ
»  SARIGÜL'E İL BAŞKANLARINDAN İSTAFA RESTİ
»  SARIGÜL, HAREKETİNDE ÇÖZÜLME BAŞLADI!
»  HİKMET ÇETİN, CHP'YE YEŞİL IŞIK YAKTI!
»  CİNDORUK'A SOĞUK DUŞ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.