DOLAR
49,971
▲%0.06
EURO
56,043
▲%0.5
ALTIN
6258,21
▲%0.57
BIST-100
10843
▲%0.78
Ankara hava durumu10/17°
FacebookXInstagramYouTube

DÜĞÜN SALONUNDA HIRSIZLIK ŞOKU!

Zonguldak'ta, gelin ve damadın, düğün salonunda hatıra fotoğrafı çektirirken masa üzerinde bıraktıkları para ve altın takıların bulunduğu kesesi çalındı.

  • | Medya Spot

Ekrem (26) ve Neriman Gedik (25) çifti, Milli Egemenlik Caddesi'nde düğün merasimlerinin yapıldığı salonda yakınlarıyla eğlenmelerinin ardından takılarını bir kesenin içine koyarak masalarının üzerine bıraktı.

Düğün sonunda davetlilerle vedalaşarak hatıra fotoğraf çektiren gelin ve damat, bir süre sonra içi altın ve parayla dolu kesenin yerinde olmadığını fark etti.

Herhangi sayım yapılmadığından içindeki para ve altın miktarı bilinmeyen takı kesesinin çalındığı iddiasıyla polise haber verildi.

Salonun güvenlik kamerası ve düğünde çekim yapan kameramanın kaydettiği görüntülerini izleyen polis ekipleri, takı kesesinin çalınma anının kayıtlara yansımadığını belirledi. Gelin ve damat, salondan üzüntüyle ayrıldı.

Davetlilerin dağılması nedeniyle de salonda arama yapamayan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAYNAK: ZAMAN

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz