DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/16°
FacebookXInstagramYouTube

Demirören Medya'da Küçülme Operasyonu!

Milliyet’ten sonra Hürriyet ve Posta gazetelerinin de İzmir ilaveleri için kapatma kararı alındığı öğrenildi. 1 Eylül’den itibaren bu gazetelerin ilavelerinin çıkmayacağı, Hürriyet ve Posta’nın İzmir kadrolarından 5’er kişinin işine son verildiği bildirildi.

  • | Medya Spot

Demirören Medya Grubu’nda tasarruf tedbirleri çerçevesinde Hürriyet ve Posta’nın İzmir
ilaveleri kapatıldı. Daha önce Milliyet Ege’de gerçekleştirilen operasyonla ilavenin kapatılmasının ardından Hürriyet Ege ve Posta Ege ilavelerinin de kapatılmasına karar verildi.
1 Eylül’den itibaren Hürriyet ve Posta’nın İzmir eklerinin yayınlanmayacağı ifade edildi. 1984'te yayın hayatına başlayan Hürriyet Ege 40 yıldır faaliyette idi.


Hürriyet Ege ve Posta Ege’de çalışan kadrosunun iyice daraltıldığı, her iki gazetenin İzmir kadrolarından 5’er kişinin iş akitlerinin feshedildiği konuşuluyor. Bu arada Hürriyet ve Posta gazetelerinin Şehitler Caddesi’ndeki binayı boşaltıp Bayraklı’daki ofislere taşınmıştı.
Demirören Medya Grubu’ndaki küçülme operasyonunun önümüzdeki süreçte de devam edeceği öne sürüldü/MEDYARADAR

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz