DOLAR
49,995
▼%0
EURO
55,994
▼%0
ALTIN
6308,55
▲%0.08
BIST-100
11024
▲%0.56
Ankara hava durumu10/16°
FacebookXInstagramYouTube

Demirören'i Görenler Tanıyamadı

Demirören Medya Grubu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 'Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü' imzalandı. İmza töreninde katılımcılar ve medya mensupları küçük çaplı bir şaşkınlık yaşadı.

  • | Medya Spot

Medya sektörüne nitelikli gençler kazandırmak amacıyla açılması planlanan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için ilk imzalar bugün düzenlenen protokol töreninde atıldı.

Düzenlenen imza törenine Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkan Yardımcısı Meltem Demirören katıldı.

Ancak, bu protokol töreninde katılımcılar ve medya mensupları küçük çaplı bir şaşkınlık yaşadı. Medyaradar'ın haberine göre; son günlerde Ziraat Bankası’ndan çektiği 750 milyon dolar krediyi geri ödemediği iddiaları ile sıkıntılı günler yaşayan Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in bir hayli zayıfladığı ve saç ektirdiği görüldü.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz