DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-2/5°
FacebookXInstagramYouTube

Demirtaş'tan "Hayırlı Olsun Mesajı

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı geldi.

  • | Medya Spot

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Millet İttifakı'nın ortak aday olarak açıkladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "hayırlı olsun" paylaşımı yaptı.

Altılı Masa, 16.00'da Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde toplandı. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada, tam bir yıl önce Altılı Masa olarak kurulan Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlerdeki ortak Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu için tebrik mesajı yayınladı.

Demirtaş'ın paylaşımı şöyle:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na hayırlı olsun diyoruz. Kendisini HDP'ye de bekliyoruz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz