Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
42,7041
EURO
50,1567
IMKB
11.447,000
ALTIN
5.968,040
 
Hava Durumu ANKARA
1 / 6 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Dişçi Çiftin Kan Donduran İstismarı
Dişçi Çiftin Kan Donduran İstismarı
 
Konya’da yaşanan cinsel istismar olayı kamuoyunda infial yarattı. Bir diş kliniğinde çalışan kadın asistanın, diş hekimi karı koca tarafından uyutularak cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
 
15.12.2025 - 09:16

Konya’nın Kulu ilçesinde bir özel diş kliniğini yöneten karı-koca hakkında cinsel saldırı iddiasıyla hazırlanan iddianame kabul edildi.

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre, Konya’nın Kulu ilçesinde özel bir diş kliniğinin yöneticileri olan Hakan A. (48) ve eşi Sebahat A. (45) hakkında, mesai arkadaşları Z.M.’ye (29) yönelik cinsel saldırı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.

Tutuklu bulunan çift hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Z.M., "Eve gittiğimde enerji içeceği içtim. İlk başta fark etmedim ama sonra içinde alkol olduğunu anladım. Sarhoş olup kendimi kaybetmişim. Kendime geldiğimde yatak odasında çıplak haldeydim ve Hakan bana cinsel saldırıda bulunuyordu. Korktuğum için sesimi çıkartamadım. 40 dakika filan bu şekilde devam etti. 'Ağabey yapma, babam yaşındasın' dedim ama dinlemedi. Sebahat da dudaklarımdan öpüyordu. Bağırmamam için ağzımı kapattılar. Hakan gözüme yumruk attı. 'Seni öldürürüz, çıplakken videonu aldık, başkalarına yayarız' diye tehdit ettiler. Sebahat beni banyoda yıkadı. Evden çıkmama izin vermediler. Hakan, 'Biz Sebahat ile ilişkiye gireceğiz sen de izleyeceksin, izlemezsen öldürürüz' dedi. Hakan banyoya gittiğinde telefonumu alıp evden ayrıldım. Arkadaşlarımı arayıp durumu anlattım" ifadelerini kullandı.

İddianamede yer alan Adli Tıp raporunda, mağdurun vücudunda Hakan A.’ya ait sperm ve DNA örneklerinin, iç çamaşırlarında ise Sebahat A.’ya ait DNA profillerinin tespit edildiği belirtildi.

Savcılık, şüpheliler hakkında 49’ar yıla kadar hapis cezası talep etti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sosyal Medyada Yıl Başı Tuzağına Dikkat

Mezar Yeri Ücretlerine Yüzde 200 Zam!

Güllü'nün Kızı Tutuklandı!
»  Kızı Annesi Güllü'yü Böyle Öldürmüş!
»  Hakan Ural Neden Ekranlarda Değil?
»  2026 Yılı “Uzun Tatiller Yılı” Olacak.
»  TBMM'deki İstismar Cezasız Kalmadı!
»  52 İlde Tefecilere Operasyon
»  Güllü'nün Kızı Gözaltına
»  Park Yeri Kavgası Can Aldı
»  Otomobil Kampanyalarında Dev İndirimler
»  Samsunsporlu Musaba Ölümden Döndü!
»  72 İlde Nefes Kesen Operasyon!
»  Van'da 11 Yerleşime Kar Engeli
»  Meteorologlardan 'Asrın Kışı' Uyarısı
»  Girit Adasında Göçmen Faciası
»  Diyanet’i Karıştıran Skandal!
»  Osmaniye'de Katliam Gibi Kaza,7 Ölü
»  Ankara'da Tefecilere Operasyon
»  Isparta'da Başsız Ceset Bulundu!
»  MHP'den Meclis'e 'implant' Teklifi
»  Karısını Baltayla Öldürüp, Banyoya Gömdü
»  Elektrik Sayaçları Değişiyor!
»  Gürcistan'a Girişte Yeni Dönem!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.