DOLAR
49,967
▲%0.05
EURO
56,133
▲%0.66
ALTIN
6277,84
▲%0.88
BIST-100
10917
▲%1.46
Ankara hava durumu10/18°
FacebookXInstagramYouTube

EDOK KOMUTANI ÖLÜ BULUNDU

İzmit'teKara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı EDOK Muhabere Hizmet Destek Komutanlığı'nda görevli bir albayın otomobilinin içinde tabanca ile başından vurulmuş cesedi bulundu.

  • | Medya Spot

Elinde de tabancası bulunan İsmail Çetiner adlı albayın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Alınan ilk bilgilere göre Salim Dervişoğlu Caddesi'nin bitimindeki ağaçlık alanda parkedilmiş 41 NS 121 plakalı otomobilin yanına giden vatandaşlar, direksiyon başında hareketsiz duran bir kişi olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, sağ elinde tabanca bulunan ve sağ şakağında da mermi girişi olduğu anlaşılan şahsın, İzmit'te bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı EDOK Muhabere Hizmet Destek Komutanlığı'nda görevli Piyade Albay İsmail Çetiner olduğunu belirledi


.Polis ekipleri kimilk tesbitinin ardından durumu askeri yetkililere de bildirdi. Polis ve askerler aracın bulunduğu bölgeyi çember altına alarak inceleme başlatırken, ilk izlenimlerin Albay İsmail Çetiner'in intihar etmiş olabileceği yönünde olduğu belirtildi.(MİLLİYET)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz