Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7897
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
3.995,590
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EGO: "ULAŞIM KAOSUNU MEDYA'DAN TAKİP EDİYORUZ"
EGO:   ULAŞIM KAOSUNU MEDYA DAN TAKİP EDİYORUZ
 
Ego Genel Müdürü Ömer Ulu: “Bu Sabah İçin Bize Gelen Bir Şikayet Olmadı” “Halk Otobüsü Ve Minibüsçülerin Eylemini Basından Takip Ediyoruz”
 
9.3.2010 - 07:40

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, EGO otobüslerinin normal sayıda sefere çıktığını belirterek, bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yolcu yoğunluğunun fazla olduğu pik saatlerde azaltmaya gitmeyeceklerini açıkladı.
Tüketici Derneklerinin başvurusu üzerine Mahkemenin toplu taşım ücretlerini 2003 yılındaki fiyatlara indirmesi kararı üzerine, özel halk otobüsleri ve minibüslerin yolcu taşımamak yönünde bir eylem kararı aldıklarını, bunu da basından takip ettiklerini dile getiren EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, bu doğrultuda bugün (pazartesi) EGO otobüslerinin sabah saatlerinde normal sayıda sefere çıktığını belirtti.
Mahkeme kararının Büyükşehir Belediyesi bütçesine ağır bir yük getirdiğini ve belediyenin de bu yükün altından kalkabilmek için tasarruf önlemleri aldığını anımsatan Ulu, şunları söyledi:
“Bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yolcuların yoğun olduğu pik saatlerde otobüslerde azaltma yapmama kararı aldık. Yalnız, yolcu yoğunluğunun olmadığı ara saatlerde  kısıtlamaya gideceğiz. Özel halk otobüsçülerinin ve minibüsçülerinin bundan sonra ne yapacaklarını ise bilmiyorum. Onların eylemlerini de basından takip ediyoruz. Bize resmen bildirdikleri bir şey yok. Ama bugün için şu ana kadar bize vatandaştan gelen bir şikayet olmadı.”

VATANDAŞ'TAN BELEDİYE'YE ÖFKE

Bu arada sabah saatlerinde otobüs duraklarında büyük kalabalıklar oluştuğu gözlendi. EGO otobüslerinin ilk duraklardan itibaren dolduğu, iniş-binişlerde büyük izdiham yaşandığı görülürken ilk duraklar harici vatandaşların dolu gelen otobüslere binemediği ve uzun süre otobüs beklediği gözlemlendi. Vatandaşlar belediyenin aldığı sefer sayılarını azalma kararı ile özel halk otobüsleri ile dolmuşların kontak kapatma kararına tepki gösterirken mahkemenin tüketici lehine verdiği karara rağmen belediyenin kendilerini mağdur ettiğini belirttiler.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TARAF'TAN ANKARA'YI SERSECEK İDDİA!

DEPREMİN SUÇLUSU KERPİÇ EVLER

ELAZIĞ VE TUNCELİ'DE OKTULLARA DEPREM TATİLİ
»  AĞCA, PASAPORT ALDI!
»  ELAZIĞ DEPREMİ, BAŞKA DEPREMLERİ TETİKLER Mİ?
»  ANKARA'DA SABAH TRAFİĞİ KABUSU!
»  AKŞENER:"GENERALLER YARGILANSIN"
»  ELAZIĞ DEPREMİ'NDE ÖLÜ SAYISI 41'E YÜKSELDİ
»  ABGS'DE ERGENEKON'CU AVI!
»  6.0'LIK ELAZIĞ DEPREMİ YOKSULLARI VURDU
»  ANKARALIYA GÖKÇEK, İŞKENCESİ BUGÜN BAŞLIYOR
»  PRESİDENT OBAMA, SİZİ 'ARAP SABUNU' YAPACAKLAR!
»  PKK'YI TASFİYE SÜRECİ BAŞLADI
»  KIBRISTA GİZLİ ZİRVE
»  SARIGÜL: "ANKARA'YA İKTİDAR OLMAYA GİDİYORUZ"
»  ARTIK ONLARDA ERKEN ÖLÜYOR!
»  CHP'DEN BATMAN AÇILIMI
»  'BAŞPOLİS'LER GELİYOR!
»  ERDOĞAN'A "PADİŞAHIM ÇOK YAŞA" PANKARTLI KARŞILAMA
»  "BALYOZ HAREKATI TAMAMEN UYDURMADIR"
»  BATMAN AÇILIMI "GENEL AFFA EVET"
»  "SENİ HİKMEYTAR YETİŞTİRDİ, BİZLERİ ATATÜRK''
»  ERDOĞAN’DAN RİYAD ÇIKARTMASI
»  ASKERİN VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.