Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,4255
EURO
47,3277
IMKB
10.644,000
ALTIN
4.402,950
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, AYDIN DOĞAN'I UYARDI
ERDOĞAN, AYDIN DOĞAN I UYARDI
 
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğan Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan’ın yabancı bir gazeteye yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Sayın Doğan, önce kendine gel... Bu Başbakan öyle küçük düşünen bir başbakan değil. Bu Başbakan Türkiye’nin şanına yakışan,Türkiye’nin büyük düşünmesini kendisi için ideal addeden bir başbakan" dedi.
 
25.2.2009 - 04:11

Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde  Doğan Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ı uyardı. .

Erdoğan: "Buradan Sayın Doğan’a da sesleniyorum. Amerikan gazetelerinden bir tanesine açıklama yapıyor. ’Başbakanın çocuklarına’ diyor ’ilgili haberlerimizden rahatsız olduğu için bunları koyma dedi. Biz de reddettiğimiz için bundan dolayı’ diyor ’bize bunu yaptı’... Sayın Doğan, önce kendine gel. Bu Başbakan öyle küçük düşünen bir başbakan değil. Bu Başbakan Türkiye’nin şanına yakışan, Türkiye’nin büyük düşünmesini kendisi için ideal addeden bir Başbakan. Farklı alışmıştınız, alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oluyorsunuz. Çünkü sizler karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız. Çünkü sizler İkitelli’den Babıali’den iktidarları yönetmeye alışmıştınız. Çünkü şimdi sizler devletin bir biriminin, Maliye Bakanlığının size yönelik yapmış olduğu rutin bir incelemeden eğer sizin her şeyiniz sağlamsa niçin rahatsız oluyorsunuz. Bundan kısa bir süre önce aynı yanlışı yine yaptınız ve mahkemeye dahi gitmediniz, uzlaşmaya gittiniz. 

Bu uzlaşmada da 200 trilyonu aşkın ceza ödediniz. Neden?"


'BELDEN AŞAĞIYA VURMAYIN'


Göreve geldiklerinde vatandaşların kendilerinden "tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmemelerini ve yememelerini" istediğini belirten Erdoğan, "Biz de ne yiyecek ne de yedirteceğiz" dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Benim Sayın Aydın Doğan’a bir sözüm oldu. Dedim ki ’Bak, belden aşağı vurmayın. Çocuklarımızı, ailelerimizi, mahremimizi yalan yanlış haberlerle gelip de gazetelerinize basmayın’. Ben teşkilatıma bir sivil inisiyatif olarak şunu söyledim, ’şu gazete’ demedim; ’yalan yanlış haber yapan gazeteleri boykot edin
almayın’ dedim. Niye? Çünkü habercilik doğru olmayı gerektirir. Şimdi bu medya grubunun avukatlığını kim yapıyor? Baykal yapıyor. Peki bu medya grubu ne yapıyor? O da Baykal’ın, CHP’nin taşeronluğunu yapıyor. Anlaşma gayet iyi.

Taşeron... Bunu yapıyor.

Bir de biliyorsunuz çeteler, mafyalar meselesi vardı. Sayın Baykal ne dedi? ’Ben Ergenekon’un avukatıyım’ dedi. Olay bu kadar açık, ortada. ’Biz bu ülkede çetelerle, mafyalarla, yolsuzlukla mücadele edeceğiz’ dedik. Ve bu mücadeleyi hamdolsun veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Biz bunların her yaptığına laf yetiştiremeye kalksak Ankara’dan çıkamaz hale geliriz. Ama biz iş yapacağız, yapacağımız çok şey var. Yozgat atasözü çok güzel söylemiş; ’kara kazanın yanına varma, karası bulaşır’. Öyle mi? Biz AKP’yiz karayabulaşmayacağız. Biz AKP’yiz, bu partinin üzerinde kara leke durmaz. Bu parti kara lekeyi kabul etmez. Güneş balçıkla sıvanmaz."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HASİP KAPLAN ÇILDIRDI

MECLİS BAŞKANLIĞI'NDAN KÜRTÇE AÇIKLAMASI

"MECLİS'TE KÜRTÇE KONUŞMA SEÇİM ATRAKSİYONU"
»  MGK'YA YENİ SALON
»  ERDOĞAN İSTEDİ, BAYKAL AÇIKLADI, İŞTE İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM
»  ÇILDIRAN VATANDAŞ, MECLİS'TE AĞACA ÇIKTI
»  DENİZ SEKİ CEZAEVİ'NDE
»  TÜRK: BAŞBAKAN KONUŞUYOR DA BEN NİYE KONUŞAMIYORUM
»  BAŞBAKAN'IN HELİKOPTERİNE KAR ENGELİ
»  DTP'YE HAKKARİ'DE ŞOK
»  FLAŞ.. FLAŞ.. MECLİS'TE KÜRTÇE KRİZİ
»  KRİZ, ŞEHİR'DEN KÖY'E GÖÇÜ HIZLANDIRDI
»  GÖKÇEK'İN HEDEFİ UĞUR DÜNDAR
»  EMNİYET'TE KIYAFET DEVRİMİ
»  ŞAHİN'DEN İSTİFA ÇAĞRILARINA YANIT
»  BALDIZ İÇİN İMAR DEĞİŞMEDİ
»  DENİZ FENERİ DERNEĞİ' NDEN CHP'YE DAVA
»  LONDRA "33 ŞEHİT HABERİ"Nİ ÖNCEDEN NASIL BİLDİ?
»  "BAŞBAKAN 7 YILDIR DEMOKRASİ KAÇAĞI"
»  "KUŞ KAFASINDAN KAVURMA OLMAZ!"
»  ALMANYA'DA 2'Cİ DENİZ FENERİ DALGASI!
»  MHP'DEN GÖKÇEK'İ TERLETECEK SORU
»  AHMET KAYA'NIN MEZARI TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?
»  ''İŞSİZLİĞE ÇARE BULSUNLAR BIRAKMAYA HAZIRIM''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.