Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0806
EURO
44,1709
IMKB
9.178,000
ALTIN
4.139,460
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, CHP VE MHP'Yİ KIRIKKALE'DEN BOMBALADI
ERDOĞAN, CHP VE MHP Yİ KIRIKKALE DEN BOMBALADI
 
Başbakan Erdoğan, Kırıkkale'de hem Baykal hem Bahçeli'yi hedef aldı. Baykal'a "Bu iftira işi komünistlerin işi. Kendine güveniyorsan meydanlara çık, ama nerede sende o cesaret" diye seslendi. Erdoğan'ın öfkesinden Bahçeli nasibini aldı: Türklük ne zamandan beri senin tasarrufunda! Baykal'ın yanıtı ise, "Türkiye'nin ciddi bir başbakana ihtiyacı var" oldu. İlgili Haberler Diğer Haberler Beşiktaş AKP'de isyan Altınok: Çizgimizde yamukluk olm... Erdoğan: Nerede sende o cesaret Bekaroğlu: Bu seçimde ben de var... Bahçeli'den vatandaşa: Oy namust...
 
17.2.2009 - 20:03
AKP lideri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda partililere seslendi. Erdoğan özetle şunları kaydetti:

"Gerek Sayın Bahçeli, gerek ise Sayın Baykal yanlışların üzerine bile bile gidiyor. Yok efendim ülke krizdeymiş, yok IMF'ye mecburmuşuz. Yok efendim Kıbrıs satılmış, bunlar artık görmez de oldu. Kıbrıs nerde? Yerinde duruyor. Nasıl duruyor? Türkiye ile omuz omuza dim dik bir duruş sergiliyor. Artık bu siyasete karnımız tok.

İFTİRACI MEDYA PARTİSİ
Buradan Baykal'a sesleniyorum. Er meydanı buradır seçim meydanıdır. Eğer yiğitsen çık meydana Ak Parti ile yarış. Bu iftira işi komünistlerin alışkanlığıydı. Onlardan sen mi devraldın. Onların işi çamur at tutmazsa izi kalırdı.

Gel halkla kucaklaş. Halkın arasına karış. Onlar için çözüm üret. Yapamaz. Onların halkla işi yok. Onlar medya plazalarında dolaşır. Artık onlara iftiracı medya partisi diyeceğim.

GÖBEĞİNİ KAŞIYORSUN DEYİP ÖTELEDİNİZ
''22 Temmuz'da bu kez daha gür bir ses ile yüzde 58 gibi rekor bir düzeyde, demokrasiyi hazmedemeyenlere, mafyanın çetelerin yanında olanlara, meclis kaçkınlarına, milletin tercihini yok sayanlara, milleti aşağılayanlara en anlamlı cevabı verdiniz, 'durmak yok, yola devam' dediniz. 'Durmak yok hizmete devam' dediniz. Kırıkkale 22 Temmuz'da Türkiye'ye anlamlı bir mesaj verdi. Tüm Türkiye bu anlamlı mesajı çok iyi aldı ve yüzde 47 ile AK Parti'yi iktidara taşıdı.

Siz, milleti küçümseyenleri elinizin tersi ile ittiniz. Milletin oyunu aşağılayanlara haddini bildirdiniz. Bu millete 'göbeğini kaşıyanlar' diyenlere asıl siz göbeğinizi kaşıyorsunuz' diyerek onları ötelediniz.

"TÜRKLÜK BAHÇELİ'YE Mİ KALDI"
MHP lideri Bahçeli'ye de yükyenen Recep Tayyip Erdoğan, ''Sayın Bahçeli; Türklük ne zamandan beri affedersin senin tasarrufun altında ya?' 'Bize diplomasi dersi verenlere önce diyorum ki, bunlar tabii monşer eskileri. Diplomasiden emekli olmuşlar ama hiçbir zaman bu ülkede gerçek anlamda bu milletin değerleriyle örtüşmemişler. Halkının arasına girmemişler, halkıyla bütünleşmemişler. Buranın değerlerini dünyaya taşımamışlar. Sadece el, pençe, divan durmuşlar. Bize el, pençe, divan durmak yakışmaz. Bu millete onurlu duruş yakışır. O onurlu duruş olursa çok şey olur. 

BAYKAL: CİDDİ BİR BAŞBAKANA İHTİYAÇ VAR

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise Türkiye’nin kriz sebebiyle ciddi bir bunalıma sürüklendiğini belirterek, “Yaşanın kriz kendisini dramatik bir şekilde hissettiriyor. İnsanlar aileleri ile birlikte toplu intihar girişimleri gerçekleştiriyor. Kimisi ise kendini yakıyor. Bu tablonun birinci dereceden sorumlusu olan Başbakan labuali bir üslupla ona buna saldırıyor. Türkiye’nin ciddi bir başbakana ihtiyacı var” dedi.

AL SANA DOSYA
Baykal, Deniz Feneri yolsuzluğun tarihin en büyük yolsuzluğu olduğunu belirterek, Alman mahkemelerinin durumun gereğini yerine getirdiğini, hükümetinse bir bekleyiş içinde olduğunu söyledi. Baykal, “Alman mahkemeleri hiçbir şeyi beklemeden gereğini yaptı. Sen niye bekliyorsun? Senin mahkemen yok mu, senin savcın yok mu? Dosya bekliyoruz diyorlar. Senin beklediğin dosyayı CHP getirdi. Al sana dosya” diyerek, dosyayı partililere gösterdi. (gazeteport)




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YOLSUZLUĞA KARŞI "KEMALİN" İLACI

AKP'DE İSTİFA ŞOKU!

PROFESYONEL ORDUDA SON VİRAJA GİRİLDİ
»  MEHMETÇİK, GİRESUN FIRKATEYNİ İLE ADEN YOLUNDA
»  HRANT DİNK DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
»  "SEÇİLSİN, SEÇİLMESİN, HER OY BİZİM NAMUSUMUZ OLACAK"
»  KAMER GENÇ:"VATANDAŞIMA EV VE ARABA VERSİNLER"
»  "TÜRKİYE'DE 50 TANE YEŞİL VAR"
»  FLAŞ.. CHP İSTANBUL'DA GÜRSEL TEKİN GİTTİ-GELDİ
»  SOSYAL GÜVENLİK KURUMU'NDAN SEVİNDİREN HABER
»  KÜTAHYA'DA KORKUTAN DEPREM
»  MEHTAP TV'DE ŞOK EDEN YORUMLAR
»  8 GÜNDE, 8 iL'DE MİTİNG
»  TSK'DA ÇOK GİZLİ ERGENEKON SORUŞTURMASI
»  'MHP'NİN KILIÇDAROĞLU' TANIMI OKTAY VURAL'I KIZDIRDI
»  FLAŞ..FLAŞ.. AKP'DE TURGUT ALTINOK DEPREMİ
»  ASKERİN KABİLE 4'CÜ SEFERİ
»  OBAMA, TELEFONDA BAŞBAKAN ERDOĞAN'A NE DEDİ?
»  ŞAHİN'DEN DENİZ FENERİ SORUSU
»  EŞREF BİTLİS'İN OĞLU BABASINI ANLATTI..
»  "EYVAH MEDYA'YA MALZEME VERDİK"
»  TSK'YA "7.500 EURO BEDELLİ ASKERLİK TEKLİFİ"
»  CHP'DEN BAŞBAKAN'A ÇİFTE CEVAP
»  ERDOĞAN'DAN YOĞUN KAR ALTINDA MİTİNG
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.