Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6033
EURO
43,9390
IMKB
9.135,000
ALTIN
4.248,260
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, ERBAKAN İÇİN NE DEDİ?
ERDOĞAN, ERBAKAN İÇİN NE DEDİ?
 
Başbakan Erdoğan, Saadet Partisi genel başkanlığına seçilen Necmettin Erbakan'ın yeniden aktif siyasete dönmesiyle ilgili bakın nasıl bir açıklama yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Nuri El Maliki'nin perşembe günü Türkiye'ye geleceğini ve Irak'taki gelişmeleri değerlendireceklerini bildirdi.
 
20.10.2010 - 08:34

Erdoğan, Finlandiya'ya gidişi öncesinde düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, ''Necmettin Erbakan'ın 80 küsur yaşından sonra aktif siyasete geri dönmesini nasıl değerlendirirsiniz? Sayın Erbakan'ı aradınız mı, mesaj gönderdiniz mi veya ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Bu şekilde bir soruya benim ancak vereceğim cevap 'hayırlı olsun' demektir. Mesajımızı da arkadaşlarımız geçmişler. Yani durum budur, tablo budur, İnşallah ilk fırsatta biz de telefonla arayıp kendilerini ayrıca tebrik ederiz'' dedi.

Erdoğan, Irak Başbakanı Maliki'nin bölgedeki ülkelerle temaslarının olduğunu ve son olarak İran'a gittiğinin anımsatılarak Türkiye ile de temasının söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine, ''Perşembe günü bizi ziyaret edecekler. Beraber bir yemeğimiz olacak ve Irak'taki gelişmeleri kendisiyle değerlendireceğiz'' karşılığını verdi.

Başbakan Erdoğan, dün Diyarbakır'da başlayan KCK davasında savunmaların Kürtçe yapılmasının talep edildiğini, mahkemenin ise bu talebi reddettiğinin hatırlatılması üzerine de, ''Yargı sürecindeki böyle bir meseleye bizim dahlimiz söz konusu olamaz. Kaldı ki, bununla ilgili olarak da yargı kararını vermiştir, cevabını vermiştir, olamayacağını söylemiş, reddetmiştir'' yanıtını verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI YOK HÜKMÜNDEDİR"

WULFF'A ALKIŞI YETERSİZ BULDULAR!

MEKKE'NİN KAYIP SU YOLU HARİTALARI İSTANBUL'DA
»  HAMSİ YEMENİN SON GÜNLERİ Mİ?
»  ERMENİLERİN KATLETTİĞİ TÜRKLERİN TOPLU MEZARI BULUNDU
»  İLKOKUL DİPLOMASI YOK AMA 50 BİN DOLAR ALACAK
»  "KENDİNİ 3. ABDÜLHAMİT SANIYOR"
»  ÖĞRENCİLER ŞOK OLDU!
»  KANADOĞLU'NDAN YİNE ÇOK TARTIŞILACAK ÇIKIŞ!
»  EMEKLİ ALBAY SARIZEYBEK'E ERGENEKON SÜRPRİZİ
»  ÖZGÜ NAMAL MASKEYLE DOLAŞIYOR
»  HAYRUNİSA GÜL, TÜRBANLA ASKERİ SELAMLADI
»  "ALİ DİBOCUDAN BAKAN OLUR MU"?
»  TERÖRE, KUR'AN KURSU FORMULÜ!
»  TÜRBAN MARATONU BUGÜN BAŞLIYOR
»  ALMAN CUMHURBAŞKANI MECLİS'TE KONUŞTU!
»  "BAŞBAKAN BEYİN AMELİYATI MI OLDU?"
»  EGEMEN BAĞIŞ'A YUMURTALI SALDIRI
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!
»  HAKKARİ'DE 3 BİN ASKERLE BÜYÜK OPERASYON!
»  TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNDE ŞOK GELİŞME
»  FLAŞ.. ARINÇ, BEDELLİ İÇİN TARİH VERDİ!
»  BAHÇELİ'DEN TÜRBAN AÇIKLAMASI!
»  TÖREN KITASINDA BİR İLK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.