ERTUĞRUL SAĞLAM, SAMSUNSPOR'LA ANLAŞTI
Samsunspor Başkanı Emin Kar, Ertuğrul Sağlam ile görüştüklerini ve anlaşma olasılıklarının yüksek olduğunu söyledi. Kar, transfer için de 10 milyon TL civarında bütçe oluşturduklarını söyledi.
- | Medya Spot
Samsunspor Başkanı Emin Kar, teknik direktörlük konusunda Ertuğrul Sağlam ile konuştuklarını ve anlaşma olanaklarının yüksek olduğunu söyledi.
NTV Spor Radyo canlı yayınına bağlanan Emin Kar, "Ertuğrul Sağlam ile Samsunspor için konuştuk. Pazar günü biraraya gelip detayları konuşacağız.

YORUMLAR
Sn.Ertuğrul Sağlam ile çıkılacak bu zorlu yolda atılacak sağlam adımlar inşallah SAMSUNSPORumuzu ve de onun cefakar ve vefakar taraftarlaraını umarım mutluluktan uçuracaktır.Camiamıza şimdiden hayırlı olsun,zira olaya oldu gözüyle bakıyorum.
Yorum Yap