DOLAR
50,049
▲%0.06
EURO
56,350
▲%0.25
ALTIN
6540,82
▲%0.08
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Ebru Şallı'dan Arda Turan açıklaması

ArdaTuran ile özel yazışmaları deşifre edilen Ebru Şallı “Arda arkadaşım, yakında birlikte iş yapacağız. Kimse başka anlam çıkarmasın” dedi.

  • | Medya Spot

Ebru Şallı (39) ile Arda Turan (29) arasında geçtiği iddia edilen diyaloglardaki samimiyet dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan mesajlar sonrası gözler Ebru Şallı’ya çevrildi. Hacker kurbanı olduğunu belirten Şallı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Sosyal medya hesaplarım hack’lendi. Bu herkesin başına gelebilir. Mesajlarım bu çirkin saldırıda deşifre edildi. Zaten kimseden gizlim saklım yok. Arda arkadaşım, Instagram’dan da birbirimizi takip ediyoruz. Omurilik Felçliler Derneği’nin sözcüsüyüm ve Arda’dan da vakıfla ilgili destekler alıyoruz. Bu konuyla ilgili yakında iş ortaklığım da olacak. Bu yazışmalarımdan kimse bir anlam çıkarmasın. Herkes işine gücüne baksın.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz