DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu1/7°
FacebookXInstagramYouTube

Ege'de Facia, 33 Ölü

Ege Denizi bugün iki mülteci katliamına birden sahne oldu. İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında 11, Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında ise 22 mülteci yaşamını yitirdi.

  • | Medya Spot

İlk facia haberi İzmir’in Dikili ilçesi açıklarından geldi. Mültecileri taşıyan bot battı. İlk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Güvenlik güçlerinin bölgedeki çalışması sürüyor.

BALIKESİR AYVALIK: 22 ÖLÜ

Bir facia haberi de Balıkesir’den geldi. Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Mahallesi’den, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmek isteyen mültecilerin içinde bulunduğu tekne alabora oldu. Tekneden denize düşen 22 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Mültecilerden 4 kişi sağ kurtarılarken, Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgede bir helikopter, bir uçak ve iki botla arama kurtarma çalışması yaptığı bildirildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz