DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,386
▲%0.31
ALTIN
6563,01
▲%0.42
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Ehliyetsiz ve Alkollü Sürücü Dehşeti

Alkol alıp, ehliyetsiz trafiğe çıkan 16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! 4 ölü, 2 ağır yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde gece saatlerinde ehliyetsiz ve 23 promil alkollü olduğu öğrenilen 16 yaşındaki bir çocuğun karıştığı trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

  • | Medya Spot

Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobilde hurdaya dönerken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ağır yaralanan sürücüler H.Y. (16) ile İbrahim Öztürk'e (31) ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Sağlık ekipleri, kazaya karışan 48 F 3119 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İzzet İyli (51), Mehmet Yılmaz(58), Emir Öztürk (41) ve Burakcan Öztürk (22)'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde hayatını kaybeden 4 kişinin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından ön otopsi yapılmak üzere Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kazada ağır yaralanan sürücülerden H.Y. (16) Alaşehir Devlet Hastanesi'ne, İbrahim Öztürk (31) ise Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücü H.Y.(16), Alaşehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınacak

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz