DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,386
▲%0.31
ALTIN
6563,01
▲%0.42
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Elçin Sangu Bakışlardan Rahatsız!

“2016’nın yıldızı en çok parlayan kadın oyuncusu kim?” diye sorulsa ortak cevap çoğunluk kararıyla Elçin Sangu olacaktır. InStyle dergisi de yılın son ayında kapak kızı olarak “Kiralık Aşk” dizisiyle ön plana çıkan güzel oyuncuyu seçti. Sangu, çekim sonrası derginin sorularını yanıtladı

  • | Medya Spot

Sizin gibi popüler oyunculardan hep çok yoğun çalıştıklarını ve iş dışında başka bir şeye zaman ayıramadıklarını duyuyoruz. Bu vakitsizlik ne anlama geliyor hayatınızda?

- Anneni çok özleyip görememek, telefonlara cevap verememek demek... Hep bir program içinde yaşaman gerekiyor, hep bir yerlere yetişme telaşı hissediyorsun. Bu yoğunluk içinde zaman kavramını unutuyorsun. Mesela 15 gündür televizyonu hiç açamadım, haberleri takip ediyorum ama başka şeyleri izlemek için zamanım olmuyor.
◊ Vaktiniz olsaydı neler yapmak isterdiniz?
- Gezmek istiyorum. Sosyal hayatım olmadığı için şu an sosyalleşmek bile benim için bir şey yapmak anlamına geliyor. Kitap okumayı, piyano çalmayı, kısacası yapmayı sevdiğim her şeyi özledim.
◊ Zaman olsaydı nerelere seyahat etmek isterdiniz?
- Dünyayı gezmek isterdim ve hatta Türkiye’de de görmediğim yerler var, sırayla gezmeye başlardım.
◊ Seyahat anlayışınız nasıldır? Yemek, sanat ve yeni keşifler mi? Alışveriş mi?
- Alışveriş alışkanlığım hiç yok. Hatta en son Milano’ya gittim ama iki parça bir şey alıp geldim. Ancak bir şey göreceğim, çok hoşuma gidecek, olmayan bir şey olacak o zaman ilgimi çekiyor ve alıyorum ama sadece alışveriş yapmaya bir yere gitmem.

ROPÖRTAJIN TAMAMI AŞAIDAKİLİNKTE

http://www.hurriyet.com.tr/elcin-sangu-herkesin-bana-bakmasi-beni-rahatsiz-ediyor-40310688

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz