DOLAR
50,158
▲%0.22
EURO
55,944
▼%-0.58
ALTIN
6551,39
▼%-0.68
BIST-100
11449
▲%1.02
Ankara hava durumu3/10°
FacebookXInstagramYouTube

Engin Özkoç'a Yeni Görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" olarak görevlendirdi.

  • | Medya Spot


Konuya ilişkin genel merkezden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Önceki Dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, “Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı” olarak görevlendirmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
23 Mart tarihinde paylaştığı mesajda Özkoç, "CHP çatısı altında aktif siyasete devam edeceğim" vurgusu yapmıştı. Engin Özkoç bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği doğrultusunda 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' unvanı aldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz